Juljuljuljul

Jeg ser at jeg ikke har skrevet nok om jul i det siste, for reklamene på bloggen min har nå temaer som vektproblemer og skjønnhetspleie. Slik skal det ikke være! 
Flere medbloggere (bare se! Jeg betrakter meg allerede som en av en gruppe, og så jeg som aldri skulle blogge!) har lagt merke til at julemarsipanen har gjort sitt inntog allerede. Jeg vil gjerne understreke nok en gang at selv om jeg er ekstremt julete synes jeg IKKE at dette er greit. Vi som gjerne vil starte julen tidligere kan sørge for oss selv. Forresten er jeg ikke så glad i marsipan... Jeg lurer på om vi får nissedemonstranter som hopper i sjøen ved Aker Brygge i år også, som vi har hatt ihvertfall en gang tidligere. Bare synd at det ikke hjalp den gangen.
Jeg har sagt en gang at de burde vente til etter Halloween med å ta inn juleting i butikkene, for handelsstanden har jo så mye å tjene på Halloweenartikler nå. Men i dag slo det meg at akkurat dagligvarehandelen har kanskje ikke det. Det kommer nok om Halloween blir mer etablert og folk har flere fester og lager mer mat, men foreløpig er det nok blomsterhandlene (som selger gresskar til blodpris) og godisforhandlerne som tjener mest. Og så Nille. De har hyllemeter på hyllemeter med Halloweenting, har jeg sett. Forøvrig vil jeg igjen minne om at Britta har den ultimate hjemmesiden for Halloween (jeg kan fremdeles ikke lage lenker i teksten, så klikk på linken til høyre om du vil se).

Dette ble visst mer om Halloween enn om jul, men på et vis understreker det jo bare poenget mitt.
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits