Julestemning

Det er hyggelig å høre at Marte kommer i julestemning av å lese bloggen min. Jeg håper jeg kan inspirere noen (selvom jeg kanskje ergrer andre, som vil vente til deseber), for NÅ, nå er det ikke særlig lenge til jul. Trettini dager, faktisk, og det er jo ingenting! For mitt vedkommende er det bare åtte dager til huset inntas av julestemte venner. Og om de ikke er i julestemning når de kommer skal jeg gjøre mitt beste for at de er det når de går! Frem til da har jeg stadig noen punkter på lista over hva som må gjøres, men nå kommer jeg til de hyggeligere, mer julete tingene. Å organisere i julesysletingene mine kan ikke være leit. Og mot slutten av uka, når det bare er en dag eller to igjen, da kan jeg begynne å pynte huset! DET er julete, det!
Sjokoladehonningkakene jeg bakte i går smaker skikkelig tysk jul. Når jeg er ferdig med fikensyltetøyet som står og koker nå skal jeg ha sjokolade på noen av kakene, og så blir kanskje kollegene til Tobias glade i morgen. Det var forresten lurt å prøvebake (eller dumt å sette noe på programmet uten å ha prøvd det først, om du vil). Nå vet jeg at jeg med fordel kan kjevle litt tykkere, og at den kortere steketiden passer best til min ovn.

Senere i dag skal kanskje Sixten og jeg gå ut og kjøpe gløgg. Vi trenger masse for å kunne gi ti jenter overdose i tre dager.
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits