Senere...

Igjen en sånn fin ting som en leste i bøker og tegneserier på sytti- og åttitallet :)

Det har gått flere timer, og jeg har bare gjort seks av tingene på lista. Og ingen av dem var store ting... Til gjengjeld har jeg kost med sønnen min, og så kom jeg på et punkt jeg hadde glemt... Nå står tjue rundstykker og etterhever på kjøkkenet, så vi kan ha noe ferskt å spise i dag! Ja, og så har jeg jo gjort andre småting som ikke sto på lista; det er rart med det, hvor mye lettere det er å gjøre ting en ikke har sagt en skal gjøre. Uansett; nå er det bare cirka en time til Anna kommer som førstemann, og så tror jeg det er to og en halv time til nestemann, en time til de to neste etter det... Og en til som jeg ikke helt vet... Og så en som jeg slett ikke aner tiden på fordi hun ikke kommer med buss eller tog. Hihi, snart blir det fullt her!

Forresten snør det ikke lenger. Men det regner ikke heller, og tåka er borte og jeg kan se sol og litt blå himmel, så det er absolutt bedre enn det var!

Jeg regner ikke med å blogge noe særlig i løpet av helga; for en gangs skyld har jeg bedre ting å ta meg til. Nå skal jeg springe ut og sette rundstykkene i ovnen.
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits