Feil reklame igjen...

Det er en stund siden jeg reagerte på reklamen som dukker opp i bloggen min. Aller helst ville jeg bare hatt reklamer for ting jeg selv liker, og om jeg noengang oppdager at jeg har masse lesere (noe jeg ikke ser for meg i en nær fremtid) vil jeg nok gjøre ett eller annet for å endre på det. 
Det jeg kan gjøre med saken nå er selvfølgelig å bare skrive om ting jeg virkelig liker, og bruke masse ord som reklamefilteret kan plukke opp. Det at jeg nå reklamerer for XXL-stormote for damer kan jeg ta som et hint om at jeg har skrevet litt vel mye om "kjerring-temaer" som familie og slikt. Men jeg er jo glad i familien min, så jeg akter ikke å slutte å skrive om dem!

Jeg ser også reklame for en hot og trendy nettbutikk på bloggen min, og det kan jeg vel la gå. Der er en reklame for scrapbook-utstyr fra Fotoknudsen, som jeg går ut ifra er myntet på stolte foreldre som vil lage fine scrapbøker med bilder av barna.

Og så er det en link med stikkordet "jul". Det liker jeg. Ja til flere julereklamer hele året!

Én kommentar

Trulte

19.03.2008 kl.12:43

Jeg ser ingen reklame hos deg nå. Men hvis du fortsatt har reklame som irriterer deg så kan du kjøpe deg fri fra den hos blogg.no. Jeg gjorde det for 1 1/2 år siden, og det har fungert veldig bra.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits