En ukes frihet

Det er alt jeg har igjen. Knapt nok. På tirsdag er permisjonen min over og jeg skal tilbake på jobb. Jeg veksler med å ikke holde ut tanken, og å tenke at det blir sikkert helt fint. På den ene siden har det bare skjedd en eneste gang at jeg har vært borte fra Sixten i mer enn et par timer (åtte, for å være nøyaktig, og da var jeg på bryllupsfest), og med pendletid er jeg borte i opptil elleve timer om dagen når jeg er på jobb. På den andre siden har jeg ikke riktig hatt noe sosialt liv mens jeg har gått hjemme, og det blir utvilsomt bra for meg å treffe kolleger og få hjernen litt i gang igjen.

Uff, men det blir hardt.

Nå i de siste dagene lurer jeg litt på hvor prioriteringene mine bør ligge. Bør jeg jobbe som et svin i hagen så alt er klart og bare luking og vanning må følges opp? Bør jeg sørge for at huset er superrent og innbydende for Mannen, som skal ha pappaperm? Eller bør jeg bare sitte og knuge sønnen min tett inntil meg, lukte på ham, le med ham og nyte å være hjemmeværende mor? Det superrene huset nedprioriteres øyeblikkelig. Vi får se om jeg greier å balansere de andre tingene.

En ting som gjør det litt værre å skulle tilbake på jobb er at jeg AVSKYR SJEFEN MIN! De av dere som vet hvor jeg jobber og hvem sjefen min er bes om å ikke nevne dette i altfor stor grad de nærmeste månedene. I august, derimot, kan dere rope det ut i kantina for alt jeg bryr meg, for da er jeg nemlig borte! For tenk, etter månedsvis med ikke å kunne søke på superjobber fordi jeg hadde for lang tid av permisjonen igjen, og deretter måneder med voksende uro over at jeg ikke fikk tilbud om jobber jeg kunne starte i etter permisjonen, så fikk jeg nå, endelig, i siste liten (nåja, litt vel sent, kanskje) en ny jobb i sykkelavstand hjemmefra. Fantastisk! Derfor er det med en fortrøstningsfull innstilling jeg går tilbake til jobben, for jeg vet at pendlingen og sjefen ikke er for evig.

Takk og takk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits