Billigjul

Jeg har inntrykk av at det ikke er så mange andre som ser etter juleting på loppemarked. I hvert fall fungerer strategien min med å dukke opp rett før stengetid for å få de beste prisene ganske bra. I helgen fant jeg denne kalenderen, som jeg prutet ned til 9.50 etter å ha prutet opp en kakeform fra "den går vel med i posen til 30 kroner" til "jeg synes du skal ha tjue, for det går jo til et godt formål og sånne er ordentlig dyre og jeg tror ikke det finnes mange av dem her i landet, heller". Ikke for det; jeg kunne nok skviset kalenderen oppi posen min, også. Men det får da være måte på.

Litt juks er det nok å ha en slik ferdigkjøpt kalender, for egentlig skulle jeg sydd den selv. Men jeg er ikke glad i å sy.

dscf3610

Ser dere forøvrig hullet i døra bak? Jeg liker å tro at det var gamle fru Iversen som laget det en gang hun jagde en av døtrene sine gjennom huset med stokken, i sin senile tro på at hun var en innbruddstyv.
Stikkord:

7 kommentarer

jonna

28.08.2008 kl.15:16

Fin kalender!det minner meg om at jeg faktisk burde begynne å designe Cornelia sin- det er jo sikkert ikke gjort i en håndvending, og så må jeg kanskje kjøpe stoff og vlieselin (?) og tråd hvis jeg skal brodere på den og ringer til å henge gavene i og.... Tror jeg skal begynne allerede i kveld, jeg.Reinsdyrmotiv?Engel...?Hmmmm.

Tante Jul

28.08.2008 kl.16:58

ENGEL!

jonna

28.08.2008 kl.17:26

Var det jeg hadde tenkt i utgangspunktet, så det blir nok det.Sitter og googler "angel images" nå for å finne inspirasjon, men finner bare slikt som dette:http://www.angelsinart.com/mary_mysteries.htmTror jeg prøver "saints" i steden, jeg.

Tante Jul

28.08.2008 kl.18:25

Fysj, hun var støgg! Jeg søkte på glansbilde+engel og fant en del fine motiver... Du kunne jo lage en klassisk naiv "tenksom kjerub på sky" og henge gavene på skyen?

jonna

28.08.2008 kl.19:49

Uten sammenheng forøvrig; har du setthttp://www.detsoteliv.no/Jeg vil ha kaaaake!

Bestefar

31.08.2008 kl.00:52

Bestemor storhandlet juleting + mye annet på loppemarked tidligere i August, så du er nok ikke den eneste :)

tante jul

31.08.2008 kl.11:48

Bestefar: Da er det jammen flaks at vi bor så langt fra hverandre, så vi ikke konkurrerer om de samme tingene :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits