Tante Jul og Tante Brun på en gang

I dag har jeg vært Tante Brun.
dscf3805

Å stå på kjøkkenet sånn rundt midnatt og posere for selvutløseren er vel noe alle gjør?
Jaja, når jeg først har gjort såpass kan jeg vel også gjøre det samme som motebloggerne og fortelle hvor alt er kjøpt.

Genser: En eller annen butikk i Dublin for snart tre år siden.
T-skjorte: Helly Hansen for noen sesonger siden, fargen kom aldri lenger enn til prøvekolleksjon og derfor er det ikke så mange som har den. En helt fin grunn for meg til å være fornøyd med den.
Skjørt: Fretex i Fredrikstad en gang tidlig på våren i år.

For ikke å glemme:
dscf3806
Fiine mønstrete strømpebukser (jaja, så er jeg der igjen!) fra Lindex.

Jeg har også vært ordentlig Tante Jul i kveld, og har kommet et stykke på vei med å velge ut oppskrifter og planlegge aktiviteter til juleverksted. Jeg lurer faktisk på om vi skal prøve å kutte ut lysdyppingen i år? Jeg vet at den er veldig fin og julete, og det er så hyggelig å vandre rundt i ring i mørket og synge julesanger, men faktum er at det tar mange timer og er et ganske stort prosjekt. Hva synes dere? Det er i alle fall et par stykker som både leser bloggen min og kommer på juleverksted, men jeg tar gjerne innspill fra dere som bare leser, også. Burde jeg bare flytte lysdyppingen? Ha den på dagtid parallelt med noe på kjøkkenet, så vi kan rullere mer? Kanskje vi kunne lage lykter og gå "lanternegang" i nabolaget i stedet? Og synge julesanger? Hvis vi altså vil gjøre noe som involverer mørke, lys, gåing og julesanger? Hm. Mye å tenke på.

Det blir i alle fall noen nye oppskrifter i år! Jeg tar sjansen på å kutte ut en av klassikerne til fordel for to nye som tar mindre tid. Og karameller blir det masse masse av.

Mmm, karameller...
Stikkord:

7 kommentarer

hk

13.09.2008 kl.08:00

God morgen!!Jeg synes ikke lysdyppingen kan flyttes til dagen. Det kan ikke være lyst ute når vi dypper lys! Og jeg ville synes det var litt trist om ikke alle var med samtidig. Men når du nevner det, så kan forsåvidt lysdyppingen byttes ut med en annen lys-aktivitet, som den du foreslår. Julesanger må absolutt være med. Men etter hva jeg kan huske er vi ikke de beste på å huske tekstene, så hva med å lage et bittelite hefte med julesanger og sende med invitasjonene, så kan alle øve, eller vi kan ha den med så vi kan slå opp når vi er i tvil?Nåja, det var da bare min mening. Uansett hva du bestemmer, så er jeg sikker på at det blir like koselig i år!

Marte

13.09.2008 kl.08:59

Likte tapeten din jeg

Suziluz

14.09.2008 kl.17:28

Jag håller med Marte. Superfin tapet!

Tante Jul

14.09.2008 kl.19:54

HK: Jeg tenker på det :)Marte og Suziluz: Takk! Jeg liker den også kjempegodt. Den var i huset da vi flyttet inn og jeg lurer fælt på hva jeg skal gjøre mht tapet når vi skal flytte kjøkkenet...

JANNES VERDEN

28.09.2008 kl.19:53

kjempe tøffe strømper da, de likte jeg....klart det er helt normalt, er ikke det det alle gjør da, ehehehe. posere foran selvutløseren på natten hehehe.ha en super søndag videre

Jorun Hansen

12.12.2011 kl.10:52

Hei på deg gamle venn ,gratulerer så mye med dagen i dag .Tenker på deg vet du og håper du får en knall dag.Klem fra en sangfugl på Øssia.

Tante Jul

12.12.2011 kl.11:18

Jorun Hansen: Å, så hyggelig å bli husket, år etter år! :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits