Dette blir nok bra

Innimellom setter jeg meg ned og bare leser konfektoppskrifter. Jeg vil bytte litt rundt på oppskriftene til årets juleverksted, og det er ikke bare lett å velge nye. Det er jo så mye som ser godt ut!!
.
dscf3933

Men faktisk har jeg begynt å innse at det haster litt. Jeg pleier å sende ut invitasjonene sånn en måned tid i forkant, og da bør programmet være klart og legges ved. Ikke alle kan komme i tre hele dager, nemlig, og med et program å gå etter blir det kanskje lettere å bestemme seg for hvilken dag som er mest fristende å være til stede. Som for eksempel lysdyppingsdagen, karamelldagen, første dagen med pepperkaker, bål og velkomstgløgg, dagen da det lages peppermyntedrops, dagen med julekort-sysling, og så videre.
Vel, jeg får ta et krafttak i løpet av uken. Og så må jeg skaffe sort blekk til printeren.
Stikkord:

6 kommentarer

Nusselitn

14.10.2008 kl.08:51

oi høres koseligt ut.. vill å dypp lys tror jeg :)) det har jeg ikke gjort siden jeg selv var liten .. o_O kor får du kjøpt ting til det egentlig??

Tante Jul

14.10.2008 kl.18:58

De har alt du trenger på Panduro (alt bortsett fra kokeplate, stor kjele til vann, høy beholder til voks, og slikt). Jeg synes Panduro er dyrt, så jeg har kjøpt på Slöjd-Detaljer i Skara (heldig der!), og så sper jeg på med lysestumper. Det er kjempehyggelig å være noen stykker, og så gå rundt kjelen og dyppe etter tur mens en synger julesanger...

Suziluz

14.10.2008 kl.20:39

Jag ska skicka ett slags bidrag till din julverkstad. Kommer snart. Vänta och se bara... ;)

Tante Jul

14.10.2008 kl.20:58

iii, spennende!

KRISTIN HUSTAD

15.10.2008 kl.21:18

Herremin, det der så godt ut! hihi:)

tinkerbelle

16.10.2008 kl.19:20

vil du peke meg i rettning av peppermyntedrops og gode karameller som jeg kan lage til jul snille deg? evt til halloween? hihi.

:D

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits