Jippiiii!

I dag tenkte jeg at det virkelig var på tide å gjøre ferdig adventskalenderen til moren min. Jeg begynte for flere måneder siden, men som vanlig har den blitt liggende både lenge og vel og jeg begynte å få dårlig tid. Men gjett hva? Jeg er ferdig! Nåja, nesten ferdig. Tjuefire luker med tjuefire tegninger bak har jeg laget, og det som gjenstår nå er å nummerere lukene og forsegle dem, samt å pynte forsiden av kalenderen. Som jeg har nevnt tidligere lager jeg kalender til moren min hvert år og har gjort det siden jeg var åtte eller noe slikt (moren min har alle hjemme, så hun kan vel telle etter og fortelle hvor mange år det blir). Kalenderen består oftest av to A4-ark som er limt sammen, med luker skåret ut i det øverste, og motivene er mer eller mindre enkle julemotiver. Det blir mye av de samme motivene år etter år, for det er grenser for hvor nyskapende jeg greier å være rundt temat, og med plassen jeg gir meg selv til disposisjon. Forøvrig er dette omtrent den eneste gangen i året jeg faktisk tegner noe.

Jeg vet at moren min leser denne bloggen innimellom, men jeg viser allikevel frem et uklart bilde av hva som gjemmer seg bak luke nummer 1:

dscf4214

Jeg tenker du kan tilgi meg, Hanne - akkurat dette motivet ser du hvert eneste år i en av de første lukene.
Stikkord:

4 kommentarer

RIKKE ^^

16.11.2008 kl.15:44

Å, så søtt at du gjør dette for moren din!! Jeg hadde blitt veldig glad hvis jeg hadde fått en hjemmelaget julekalender fra noen jeg er glad i. Det hadde vært så koselig. :)Heldige henne som har en datter som deg.

Monajenten

16.11.2008 kl.16:34

Åhh så snill du er som lager julekalender til mammaen din da:-DTipper hun blir kjempeglad og stolt:-)

bestemorsjul

16.11.2008 kl.18:33

Åå, så koselig :)

Hanne

16.11.2008 kl.22:31

mmmmm,kjempefint med hjemmelaget julekalender fra dattera si .

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits