Check!

I dag tok jeg med meg Sixten og fikk gjort en av de mest tidkrevende tingene på Bør Gjøres-listen min. Vi gikk nemlig til golfbanen og valgte juletre! Det var ganske kaldt, men vi pakket oss godt inn (jeg pakket oss godt inn) og trasket avgårde (jeg trasket, Sixten satt).

dscf4235
Her er vi klare for avgang. Jeg konstaterte at der var på tide å pusse kameralinsen.

dscf4236
Sixten sovnet da vi var omtrent halvveis, og våknet ikke før vi var femti meter unna samme sted på tilbakeveien.

dscf4238
Dere vet sånne grankvister og minijuletrær en kan kjøpe? Med snøspray på? Mange av trærne på veien så ut som om noen hadde løpt rundt med en enorm snøsprayboks!

dscf4240
Jeg fant! Nå står treet med lyselilla sløyfe på seg og bare venter på å bli drept for min skyld, om fire-fem dager. Det er et ganske lite tre, og det bør det være for å få plass i vinterhagen. Faktisk har jeg til hensikt å sette det oppå kabeltrommel-bordet mitt for å få høyde på det og for å spare gulvplass.

Det var en fin tur. Og lang. På vei hjem gikk vi innom en butikk og kjøpte røde kubbelys, mat og julesjokolader. Og innom en annen butikk der vi kjøpte skruer og white spirit til Manen. Da ble han glad. I kveld har jeg lukket og forseglet alle lukene i kalenderen til moren min så den er klar til å sendes. I tillegg har jeg pakket inn alle pakkene på kalenderen til Tirill, og så har jeg fikset på gullfargen på selve kalender-tingen. Den hadde nemlig en riktig stygg gullfarge som jeg sprayet den med i høst. Nå er den mye finere.

Alt i alt; nå kan jeg krysse av punktet med juletrefinningen, og jeg er mye nærmere å kunne krysse av punktene med de ulike adventskalenderne. Supert. Nå skal jeg drikke te.
Stikkord:

Én kommentar

Hanne

26.11.2008 kl.19:49

Se seg ut et tre og merke det med sløyfe så en finner det igjen, selv etter at snøen har lagt seg og endret alt . Hente treet og drikke kakao når en kommer hjem .

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits