Første julepynt

På nattatur i dag så jeg at noen av naboene våre (les: noen av menneskene som bor i samme område som oss) har hengt opp adventsstjerne. Jeg er altså ikke først ute, og det synes jeg absolutt er som det skal være. Om to dager smeller jeg opp all pynten jeg har så jeg kan motta juleverkstedsgjestene i god stil, men enn så lenge er dette det eneste som har kommet opp innendørs (på do, selvfølgelig):
dscf4257

Og utendørs:
dscf4256

...

Urk, det går visst ikke å laste opp akkurat nå. Jeg får vise dere senere.
Jeg innrømmer at jeg lot meg inspirere av underbaraclara, jeg bare brukte epler i stedet for rognebær. Jeg hadde nemlig en hel kurv epler jeg hadde plukket og glemt utendørs, så de har vært gjennomfrosne en stund nå. Like greit å pynte med dem, synes jeg!

Nå skal jeg få unna et punkt på bør gjøres-lista mi. Jeg skal gå og lage lunsjpepperkakedeig.
Stikkord:

5 kommentarer

Iselin

25.11.2008 kl.23:12

Så koselig at du lager juleverksted og sånn for vennene dine :)Og det er jo alltids lov å pynte litt tidlig, særlig når man skal ha juleverksted^^

Marte

26.11.2008 kl.22:02

Godterier på do?

Tante Jul

27.11.2008 kl.06:06

Jepp, på do. Ikke fordi de er godteri - de skal oppfattes som "julepynt" - men fordi doen er det rommet jeg pynter mest. I kveld skal jeg kooooose meg med å sette frem mer. Pynt, altså. :)

hk

27.11.2008 kl.08:07

Oj! Er det ikke meningen at man skal spise godteriet som er på do?! *rødme*

Tante Jul

27.11.2008 kl.18:34

HK, du kan få spise akkurat så mye godteri du vil på do. Marte mente kanskje at det er uhygienisk, men jeg setter sa bare frem slikt som er pakket inn og forseglet. Og om pynten blir spist trenger jeg jo ikke å rydde den vekk etterpå! :D

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits