Jepp.

Noen i nabolaget fyrte nettopp av et fyrverkeri-batteri. Det må ha vært ett av de store, for det varte lenge nok til at jeg rakk å rive Sixten løs fra Tom og Jerry, bære ham ut gjennom vinterhagen, åpne døren ut (som ikke er lett med en hånd), og attpåtil stå og kikke med Sixten i armene i et helt minutt. Det var fint. Sixten sa ikke "wow" en eneste gang, og han virket riktig fornøyd da jeg satte ham ned og han kunne gå tilbake til tegnefilmene, men nå fikk han i det minste sett fyrverkeri. Og jeg konstaterte at det ikke skremte ham. Ikke meg noe særlig, heller, selvom jeg har vært litt engstelig i noen år etter at jeg ble truffet i ansiktet av en løpsk rakett. Det er bra.

I kveld feirer vi nyttår her hjemme i fred og ro. Vi hadde vel et par åpne invitasjoner, men etter jula vi hadde var det ingen av oss som likte tanken på å pakke og reise bort igjen helt med det første. Derfor har jeg stårr på kjøkkenet den siste timen og skrelt, kuttet og forstekt litt grønnsaker og slikt, så selve middagen kommer til å bli rask og enkel å lage. Mannen er av gårde og hjelper en kollega med et flyttelass, og Sixten ser altså på tv. Jeg aner ikke hva vi skal ha til dessert. Vi har blåbær i fryseren men ingen vaniljeis, og det er litt i seneste laget å lage is nå. Jeg kan alltids lage en vaniljesaus... Og hvis jeg tar meg sammen nå kan jeg fint rekke å bake havreflarn eller noe (ånei, jeg har ingen havegryn) som vi kan ha inntil. Uff, men jeg vet ikke om jeg orker. Vi tenkte vi skulle tenne bål utenfor, det er alltid så hyggelig. Jeg kunne gå ut og gjøre det i stand nå, men... jeg får vente til Mannen kommer hjem og kan være inne med Sixten. Hverken logistikken eller tankene forøvrig fungerer helt som det skal for meg i dag.

MEN: Det gjør ingenting, for i morgen har jeg FRI, og da SKAL jeg slepe med (mann og) barn ut og mate endene.

Jeg ønsker alle dere som leser bloggen min et riktig godt og innholdsrikt nytt år, og håper dere i løpet av året opplever noe helt og fullstendig uventet! Det er nemlig slikt en husker best når en tenker tilbake i ettertid.

5 kommentarer

Suziluz

31.12.2008 kl.18:39

Gott nytt år till dig också!

bestemorsjul

01.01.2009 kl.02:13

God Nyttår Tante Jul :D

hk

01.01.2009 kl.10:48

Godt nytt år!1. nyttårsdag er en fin dag å mate endene på. Jeg har allerede gjort det i dag. :-)

Hanne

02.01.2009 kl.18:14

Oppleve noe fullstendig uventet, men selvfølgelig hyggelig!Godt nytt år.

gulltopp

04.01.2009 kl.01:30

Godt nyttår! Håper dere koste dere hjemme og fikk en suuuperduper nyttårsaften som en bonus for julesyken. =)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits