Fine dagen

Jeg har vært på en kjempefin konsert! Ikke i dag, men i forgårs (egentlig burde kanskje innlegget hete "fine dager" i stedet for "fine dagen"). Det var reunionskonserten til Smalltown Ramblers, Norges beste rockabillyband. Vanligvis er de bare fire personer, men i anledning kvelden var de forsterket med to supersøte kordamer i røde halterneckkjoler samt en hel blåserrekke og en mandolin, eller var det en banjo. Banjo var det vel, siden den ble brukt på låten "Deep in the mountains". Det var kjempestemning og alle var glade, både foran og på scenen. Jeg håper det blir flere konserter fremover.

Ellers i helgen har jeg vært en del sammen med den ene søsteren min, som modig nok hadde påtatt seg ansvaret for å passe ikke bare min toåring, men også den andre søsterens treåring i tillegg til sin egen treåring. Der var det liv, gitt! Jeg har også vært på pub med venner og Mannen, noe som slett ikke skjer særlig ofte, og jeg har lagt meg klokken to om natten. Noe som heldigvis heller ikke skjer særlig ofte, for det kombineres gjerne med (gjorde det denne gangen ihvertfall) at Sixten står opp klokken seks. Og så har jeg spist sushi! Jeg har hatt lyst på sushi i månedsvis, og utvalget her i byen er mildt sagt stusslig. Derfor nøt jeg høylytt hver munnfull, til bordpartnernes underholdning. På vei hjem midt på natten spiste jeg en bakt potet mens Mannen spiste en sånn klassisk slimete "på vei hjem midt på natten"-burger. Jeg var på muesum i går og traff ikke bare en, men to venninner, og vi spiste italiensk med den ene av dem. Valgte å dra hjemover allerede i går for å få en hjemmedag også før vi skal tilbake på jobb, og nå polerer Mannen den nye bilen vår mens Sixten sover middag. Jeg har satt opp erte- bønne- og agurk-klatrestativene i grønnsakshagen, så selvom det mangler en hel del såarbeid begynner en å ane strukturen der ute nå. Jeg har klesvask på snoren, oppvask i maskinen, og har hatt et lite uhell med en sjokoladekake som var mer porøs enn jeg trodde den skulle være.

Og snart får vi besøk!

Jo, det var visst mer enn en fin dag, dette.


Stikkord:

2 kommentarer

Hanne

04.05.2009 kl.15:56

Så bra at helgen ble vellykket på alle måter.Alt høres kjempehyggelig ut.Jeg vil også ha sushi når jeg kommer til Oslo på torsdag! Nam. Kanskje den porøse sjokoladekaka trodde den var en sånn der lufthullsjokolade-å ja Stratos heter den.

gulltopp

05.05.2009 kl.03:20

det hørtes kjempe koselig ut!! =) En fin dag kommer sjelden alene! :)Er så koselig å lese sånne fine ting!! Blir helt glad jeg! =)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits