Sommerkjole

I går da jeg var nede i byen for å ta sprøyte fikk jeg en SMS fra Lindexklubben om at jeg skulle få 30% på neste kjøp. Jeg trengte en ny BH og tenkte at jeg kunne like gjerne kjøpe den med rabatt nå som til full pris senere, og dermed gikk jeg de ekstra meterne ned til kjøpesenteret.
Å kjøpe undertøy er i grunnen ganske kjedelig, i hvert fall når en gjør det fordi en må. Det er noe annet med overprisete upraktiske små blondeplagg; å kjøpe slike gir meg roser i kinnene. Men denne gangen var behovet for å holde puppene på plass uten å tømme kontoen viktigere. Sukk...
Det tok en stund å finne riktig avdeling, og underveis kom jeg over noe annet som jeg "trengte", nemlig en liten og lettt sommerkjole. Som heller ikke var altfor dyr, og som jo også ble billigere med rabatten. Både stilen og stoffet er totalt ulikt meg, men dagen i går gikk jo til en viss grad ut på å prøve nye ting (jeg kom jo også hjem med ny hårfarge). Fin var den, i alle fall. Om den også blir fin på meg gjenstår å se.

dscf4886

Stikkord:

5 kommentarer

vibeke

09.05.2009 kl.18:54

Så herlige farger på kjolen! Flink du som har slik "prøve nye ting" dag :o)Det er jeg HELT sikker på at de fleste kunne hatt godt av, inkludert meg...men jeg skal i alle fall ikke finne på noe "sprell" når det gjelder hårfargen før etter bryllupet vårt i september!!! Verker etter "ny" hårfarge og sveis men det er bare å bite tennene sammen....he-he. Vibeke

Tante Jul

09.05.2009 kl.22:13

Hei, så hyggelig å se deg her inne igjen! Det var ikke en bevisst "prøve nye ting"-dag, det bare ble sånn. Og det er jo ikke å forakte. Fire måneder er jeg sikker på at du holder ut uten utskeielser i hårveien; du har sikkert klare planer om håroppsats med tilbehør allerede :)

jonna

10.05.2009 kl.07:48

Den er fin!Hadde lyst på den jeg og men jeg tøyt ut av den største størrelsen og fant ut at jeg ikke ville se søt og nett ut i den akkurat, og revurderte :(

gulltopp

10.05.2009 kl.17:34

så fin kjole!Jeg har faktisk kjøpt en lignende nettopp, med røde blomster på.. litt bestemor-aktig, men jeg tror den blir kjempe kul med skinnjakke og tøffe sko til.. =) Gleder meg til å bruke den.. =)sv: du hadde HELT rett, jeg fikk IKKE pusset vinduene. Eller, jeg gadd ikke. Etter alt det andre var jeg så sliten. Men jeg hadde hatt tid faktisk, for jeg jobbet som jeg hadde planlagt - som en superhelt. =)Mammas reaksjon på reinsdyr forslagene: "hun frøken jul kan det meste om mye hun".hehe.skal ikke se bort fra at hun begynner å lese bloggen din også, når jeg får til å lære henne internett.

Tante Jul

10.05.2009 kl.19:46

Jonna: Jeg kommer vel til å tyte ut litt, jeg også. Men du som har sett fasongen på denne skjønner nok hvorfor jeg valgte den og ikke en av de andre små nette kjolene de hadde.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits