Den rosa redningen

dscf4902

Nå skal jeg snart få enda en av disse sprøytet inn i en muskel. Jeg gleder meg, ikke til stikket, for det gjør jo vondt, men til et par timer etterpå når jeg føler meg piggere. Det spørs om det er nok til å hamle opp med alt som er galt med meg i dag, men jeg vet i det minste at det kommer til å hjelpe litt.

For dere som føler dere slitne, deprimerte, orkesløse, bleke og tomme, og som ikke vet hva som er galt med dere: Gå til legen og sjekk B12-nivået deres! "normalverdien" starter så lavt som på 150, men om du har 200 eller lavere bør du forlange sprøyter.
Selv har jeg aldri vært borte i et stoff som hjelper så mye og så fort.Stikkord:

4 kommentarer

A

20.05.2009 kl.12:51

Sånne kan jeg sette ;)Hvem er det som stikker deg? Det skal egentlig ikke gjøre vondt altså, men det er så mange forskjellige måter å sette den på og de er så omdiskutert at det er ikke vits å begynne å snakke med noen om hvor sprøyter som skal i muskelen skal settes engang :)Bra det hjelper

Tante Jul

20.05.2009 kl.13:26

Du er flink!Nå for tiden er det damene på legekontoret som setter sprøytene på meg. Altså ikke legene, men de andre. Jeg bare møter opp og gir dem ampullen, og så ordner de det. Det gjør veldig lite vondt, og går veldig raskt, sammenlignet med andre steder (legekontor etc) der jeg har fått B12. Jeg bare liker ikke å bli stukket i det hele tatt! En gang fikk en venninne av meg sette sprøyten; hun var under utdanning og ikke så dreven, og jeg var ganske dårlig, så jeg endte med å besvime på henne. Flaks hun rakk å trekke ut nålen først! :)

Trine

20.05.2009 kl.16:57

Håper det hjelper deg da. Da er det vel kanskje verdt smerten i så tilfelle...

20.05.2009 kl.17:26

hmmm. Interessant! jeg så et Oprah program hvor de snakket om at hormonbalansen kunne være feil. Jeg tror jeg skal sjekke det OG B12. Men jeg har ikke gjort det enda, jeg HATER blodprøver, og dessuten er legen min en sånn en som mener alle er friske og raske uansett. Jeg har fått den slengt i trynet en del ganger, og gått til en annen lege og blitt sendt til både røntgen og CT. Noen leger virker ikke særlig interesserte i å grave og finne ut hva det virkelig feiler en.. Men, det er bra du fant ut at dette hjelper! Ikkeno' er bedre enn det! =)sv: Hihi, selvfølgelig var det tull! :) Ikke at jeg er fritatt for skrivefeil selv, men den der er såpass grunnleggende at folk burde vite om det... Det irriterer med grenseløst hvert år! Hjertenonstop er fiiine... Synd man får de så sjelden! :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits