Ting jeg skulle ønske jeg brukte oftere

dscf4977

Maling. Og hammer og spiker og skruer og tapetklister og sag og alt mulig annet som skal brukes til oppussing. Vi har et evig pågående oppussingsobjekt her i huset, og det er jo i og for seg greit. Jeg ville ikke flyttet inn og så endret alt med en gang bare for å finne ut etter et år at jeg egentlig ville gjort det annerledes. Men om jeg hadde gjort litt, av og til, så ville prosjektet kanskje vært litt mindre "evig", og kanskje litt mere tilfredsstillende.

dscf4979

Greip og spade og hagehansker. Jeg har fremdeles et par kvadratmeter igjen av grønnsakshagen der det burde vært sådd og plantet, og gresskarbedet mitt er tomt og mangler klatrestativ til blomsterertene som skal stå i bakkant. Og vi har masse kvist og slikt som burde samles og kjøres bort før det begynner å irritere naboene. Og så har jeg masse potteplanter som gjerne vil pottes om. Og jeg LIKER jo å jobbe i hagen!

dscf4981

Vaskemaskinen min. Så det ikke plutselig var så uhyggelig uoverskuelig mye klesvask. Og så Mannen ikke slapp opp for rene sokker.

dscf4978

Sminke. Jeg føler meg fin når jeg sminker meg og steller litt med meg selv.

dscf4980

Bålpannen. Det er deilig å sitte ute om kvelden og brenne bål.

dscf4982

Golfen. Til å øvelseskjøre i. Jeg er 33 år gammel og har ikke førerkort. Det føles mer og mer åndssvakt at jeg ikke har skaffet meg det ennå.
Og jeg tror Golfen ville blitt glad om noen kjørte den, i stedet for at den sto der og rustet.

Har dere også ting dere gjerne ville brukt mer? Eller som står der og gir dere dårlig samvittighet når dere ser dem?
Stikkord:

5 kommentarer

longvalley

28.05.2009 kl.11:06

Huff, ja, alt for mye.. Spesielt vaskemaskinen!

Hanne

28.05.2009 kl.11:38

Jada , masse jeg gjerne skulle brukt mer : Beina -til å gå tur . Støvsuger og støvklut. Munnen- til å prate hyggelig med folk. Hodet- til å tenke kloke tanker. Telefonen- til å ringe barna mine , søstera og tanta mi og småprate og fortelle dem hvor glad jeg er i dem - Og bilen-til å besøke dem .

A

28.05.2009 kl.15:48

Jeg skulle ønske jeg brukte oppvaskbørsten, kjøkkenklutene og kjøkkenvaskesprayen litt oftere. Jeg rydder og vaske på kjøkkenet alt for skjeldent, og det er jo en utrolig deilig følelse når alt er rent!Jeg skulle også ønske jeg brukte støvsugeren og gulvmoppen oftere, siden jeg stadig finner hybelkaniner som gjemmer seg overalt.Uff, nå høres jeg ut som om jeg bor i en svinesti, men det er ikke så gale altså. Det er alltid levelig, men aldri gullreint liksom :)

gulltopp

28.05.2009 kl.19:11

Jaa, jeg burde vel brukt malingskosten litt oftere jeg og.. Har fremdeles lister og terassegulv som skal males /beises.. Jeg får veldig dårlig samvittighet for at jeg ikke bruker boksåpneren min mer, fordi vi alltid kjøper mais med sånn lokk man drar opp selv. Vi ønsket oss nemlig boksåpner i innflytningsgave (noen KREVDE å vite hva vi ønsket oss), og fikk en kjempe fin og solid en... Blir litt trist hver gang jeg ser den i skuffen.sv: og du kan være glad du ikke drikker brus, ja.. Prisene har gått opp noe helt syyykt! Helt latterlig. :) Vi har sluttet med i ukedagene nå, drikker bare i helgene.. Savner det! Men nå er det bare to dager til.. :) Også er jo nærbutikken min syyykt dyr da... Det koster sjelden mer enn 50 kr for en 4pk. Men dyrt det og!

Marte

28.05.2009 kl.20:21

Vaskebøtta! Og støvsugeren. Jeg synes jo at jeg bruker den ofte, men alle hybelkaninene sier noe annet...

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits