Lille Sixten sykefant

En gang for lenge lenge siden tror jeg at jeg skrev et innlegg om alle de teite navnene jeg bruker på sønnen min. Jeg får vel bruke dem nå mens jeg kan, før han blir stor nok til å bli flau over meg.

I natt våknet jeg av en veldig varm liten fot i ryggen. Sixten lå i sengen vår, og da jeg snudde meg for å kjenne på ham var resten av gutten like varm som foten hadde vært. Stakkar. Det var fryktelig varmt i rommet også, så både Mannen og jeg lå og vred på oss og sov dårlig. Sikkert ikke gøy å ha feber i tillegg da. Siden Sixten hater termometeret og jeg ikke er begeistret for altfor flittig bruk av febernedsettende åpnet jeg vinduet, tok av Sixten pysjen og ga ham masse vann. På en halvtime ble han mye kjøligere. Han virket pigg da vi våknet i dag, men jeg hadde bestemt meg for at han skulle slippe barnehagen uansett, så i dag har han blitt dullet med, kjørt rundt i vogn (jeg hadde legetime og måtte ta ham med) og har sett masse tv. Jeg har alltid dårlig samvittighet om jeg lar ham sitte foran tv'en, men i dag har jeg trøstet meg med at han har godt av å slappe av.

Han har vært litt redusert og ikke spist noe særlig, men har ikke virket varm. Om han ikke får feber igjen i natt skal han tilbake i barnehagen i morgen. Så kan jeg slipe gulv!


Er det ikke fantastisk interessant med innlegg som dette, forresten? Jeg kan tenke meg at besteforeldre og tanter synes oppdateringer er fint, om de nå ikke kommer fra andre kanter (som telefon og mail og slikt), men dere andre får bare bære over med at det blir noen barne-innlegg innimellom.
Stikkord:

4 kommentarer

MYLDRA

15.06.2009 kl.17:38

Synes det er hyggelig med slike hverdags innlegg jeg.. har da noen selv en gang i blant. ^^,

Suziluz

15.06.2009 kl.18:56

Jag gillar också vardag. Dessutom har jag precis skickat en liten vardagsgrej till dig. Den borde vara framme om ett par dagar... ;)

Tante Jul

15.06.2009 kl.19:56

Hyggelig å høre. Livet består jo for det meste av hverdag, og om jeg bare skulle skrive når det skjedde noe eksepsjonelt spennende ville det nok blitt stille her på bloggen.Suziluz: Næ, så spennende! Hverdagsting i posten! De siste dagene har jeg faktisk tenkt på hvor fint det ville vært med noe annet i postkassen enn regninger, bilregistreringer og slikt. Nå ble jeg glad.

gulltopp

16.06.2009 kl.00:48

Det skjer da ikke SÅ mye spennende i hverdagen til normale mennesker, så slike inlegg må jo til. Men jeg synes uansett det er interessant, da. Jeg er jo fast leser, så jeg "kjenner" deg jo litt, og da er det jo koselig å lese inlegg nesten uansett! :)sv:Det er nok ridge, ja! Har aldri tenkt over hvilken hunderase det er faktisk! :) Morsomt! Ridger er fine, selv om jeg aldri har sett en i virkeligheten, da. Bare på bilder. Men de er litt for store for meg - jeg har allerede fått beskjed om at det ser ut som om hundene mine går tur med meg, og ikke omvendt.. Og de veier liksom 20 og 28 kg! :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits