I dag er det...


...ett hundre og femtiseks dager til julaften.

nissemedbarn

Hva rekker en å gjøre på 156 dager?

Om en er i full jobb burde en rekke å jobbe sånn omtrent 110 dager. Minus ferier og helligdager og annet som har det med å dukke opp. I og med at mange fremdeles har ferie kan vi vel trekke fra en ti dagers tid her, og si: "Hurra! Bare 100 arbeidsdager til jul!"

Om en tegner eller lager adventskalender og gjør ferdig en luke/pakke om dagen vil en rekke å lage seks og en halv adventskalender. Men i og med at adventskalendere bør være ferdige før desember starter blir det nok bare fem og en halv. Det bør holde for de fleste. Selv lager jeg tre hvert år fra før, og i år er Sixten stor nok til å få sin egen, så jeg bør kanskje vurdere å sette i gang snart... Flaks at jeg IKKE er i full jobb i år.

Om en har masse penger og alltid har fri rekker en ti fjorten dagers feriereiser. Jeg legger bevisst inn noen dager til klesvask og omorganisering av kofferter, samt kanskje litt logistiske forsinkelser med flyavganger og slikt.

En flittig blogger rekker å skrive omtrent 156 innlegg. En enda flittigere blogger rekker å skrive en tre-fire-fem hundre innlegg. En dyktig blogger vil kanskje bare rekke rundt 100-120 innlegg, men til gjengjeld vil de være verdt å lese.

Egentlig hadde jeg tenkt å finne masse morsomme fakta om hva en kunne klare på 156 dager, som hvor mye omsetning et bestemt firma gjennomsnittlig ville skape, men jeg merker at jeg er for lat akkurat nå. Jeg tror jeg skal gå og pusse tennene.
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits