Buhuuu...

Passende tittel, etter at forrige innlegg het "hihi".

Mor, svigermor og svigerfar har nettopp kjørt avgårde med sønnen min. De skal ha ham med til Telemark, til mine foreldre, i noen dager. Det betyr at jeg kan slappe av eller bruke energien min på andre ting enn å være mor til en toåring, og samtidig får de to besteforeldreparene vært litt mere sammen. De har jo møttes ved en del anledninger, men mest ting som bryllupene våre og slikt (Mannen og jeg har giftet oss to ganger, det har jeg visst nevnt?). Nå har vi endelig fått presset dem til å ta noen dager der ikke vi er involvert.

Men det jeg ville si var at JEG SAVNER SØNNEN MIN! Han har vært borte i fire minutter, og jeg synes det er skrekkelig å tenke på at jeg ikke får se ham på flere dager. Utrolig hvor vant en blir til å ha en slik liten en rundt seg til enhver tid. Sånn til daglig går en gjerne rundt og ønsker seg barnefri og tenker på alt det en kunne gjort - eller hvor mye smidigere en kunne gjort det en gjør - uten barn. Men når det kommer til stykket vil en (jeg, i alle fall) helst alltid klamre seg til det lille vesenet og snuse og kysse på ham og slikt.

Det går nok bra. Han er sammen med masse mennesker som er glade i ham og som han kjenner fra før. Og jeg venner meg sikkert til tanken om en liten stund. Jeg skal ihvertfall gjøre så godt jeg kan for å slappe av og nyte det og ikke anstrenge meg for mye med å gjøre alt jeg synes jeg burde gjort (Mannen sier han blir sint hvis jeg hugger ved, så det får jeg vel la være). Det får bli forsiktig omorganisering av barneklær, forsiktig støvsuging, forsiktig sparkling og kanskje litt forsiktig lakking eller maling. Og dusj midt på dagen hvis jeg har lyst til det, uten tanke på middagslurtid, voksenprogrammer på tv hvis jeg har lyst til det, boklesing (voksenbøker) når jeg vil, uten å bekymre meg for at tekoppen blir veltet eller jeg plutselig må skifte over til "Bu och Bä"- eller Disney-modus.

Joda, det blir nok bra.

dscf5293

Stikkord:

2 kommentarer

gulltopp

27.07.2009 kl.14:04

Lille søtnosen! Jeg skjønner at du savner han, jeg begynte å gråte da hundene dro på hyttetur med mamma, så... Eheee.. Jeg vet hva du mener! :) *flau*Hadde jeg hatt barn hadde de sikkert ikke fått gå i barnehage en gang uten at jeg hadde fått nervøst sammenbrudd :/

gulltopp

27.07.2009 kl.14:09

Forresten, har dere giftet dere to ganger? Så gøy! Kan ikke du fortelle mer om det? jeg har ikke lest noe om det her på bloggen tror jeg.. Jeg har også lyst å gifte meg en gang til nemlig! :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits