Jeg vil være som pappa!

dscf5338

Sixten har fått en liten gressklipper. Det er stor stas å springe rundt med den i hagen, for sånn gjør pappa flere ganger i uken.

Nåja, kanskje ikke helt sånn.


4 kommentarer

I r l i n

13.08.2009 kl.09:17

Hei der! sorry min uhøffelighet som ikke kommenterer til det du skriver, MEN jeg har enda en utfordring som jeg ønsker å gi deg og bloggen din. bare hvis du ønsker å ta den. Utfordringen er at du skal skrive om "min drøm" - det kan være en drøm du har om livet ditt, et ønske, eller kanskje bare en drøm du har hatt om natten som du husker godt? Du velger! Men dersom du velger å ta utfordringen så håper jeg du kommer innom meg og sier at du har skrevet om "min drøm" - sån at jeg kan komme og lese og kommentere det du har skrevet :)Ønsker deg uansett en kjempeflott dag! :D

Tante Jul

13.08.2009 kl.09:26

Jeg slipper igjennom to "reklamekommentarer" her; begge dukket opp mindre enn to minutter etter at jeg postet dette innlegget. Takk for komplimentene og ønsket om en finn dag, og til Irlin: Takk for at du i alle fall unnskylder deg før du limer inn samme kommentartekst som på alle de andre bloggene som har slumpet til å oppdatere akkurat nå.

fru Lyng

13.08.2009 kl.09:27

hehe....så søt. Rart et der. For slik er Leo også. Han elsker leker som ligner våre vanlige hverdagsting. Da er han i sitt ess.Håper du får en fin dag..klem fruLyng

Tante Jul

13.08.2009 kl.10:32

Korrigering: Jeg slipper igjennom EN reklamekommentar. Postet et nytt innlegg en time etter dette, og en av de to reklamerende bloggerne sitter fremdeles og klistrer inn "Åå, så koslig! Fin blogg!" på alle nye poster på blogg.no. UTEN å lese innleggene, tydeligvis, for det siste innlegget mitt var ikke det minste koselig.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits