Ferie

I sommer var barnehagen stengt i tre uker. I tillegg skulle alle barna ha en ekstra uke, gjerne i forbindelse med de tre, for at det skulle gå opp med fem ukers ferie og med personal og slikt. Men i sommer var jeg i så dårlig form at jeg tryglet om å slippe å ha Sixten hjemme den ekstra uken. Derfor skal han ha en uke nå i høst i stedet. Da skal vi (jeg og barna, og Mannen bare en helg) til foreldrene mine i Telemark. Og vi skal kose oss! Minst en dagstur er med i planene, og den går til dyreparken i Kristiansand. Herlig å dra dit om høsten, for da slipper vi:
-å måtte gå i flokk med masse fremmede overalt
-å betale en formue for å komme inn og
-å se kaptein Sabeltann-showet.
Men alle dyrene er der allikevel, og blant annet ulv og jerv er kanskje dristigere med mindre publikum. Og Skomakergata er sikkert åpen! Jeg er sikker på at det blir en fin tur. Håper bare været blir bra, også.

Stikkord:

6 kommentarer

litteraturtøsa

10.09.2009 kl.19:57

God TUR!! :D

jonna

10.09.2009 kl.20:04

Ooooh, har de skomakergate i dyreparken?

Dèt har jeg og lyst til..!

Tante Jul

10.09.2009 kl.20:22

Litteraturtøsa: TAKK! Må vente noen uker til; vi drar ikke før i uke 41.

Jonna: Ja, de åpnet dem det året Jens Petrus døde, tror jeg. Har hatt lyst til å dra dit lenge!

Tussekristin

10.09.2009 kl.22:48

God tur til telemark, og dyreparken, får håpe dere har været med dere :-)

11.09.2009 kl.01:39

Åå, det blir sikkert kjempe stas! Var der med lillesøstrene mine i fjor, de sovnet i vogna, men det var ikke så farlig for det var like gøy for oss andre, "voksne". Heldigvis våknet Imogen da vi kom til apene, det var det viktigste tror jeg, hun var inni en periode hvor aper virkelig var tingen. :)

gulltopp

11.09.2009 kl.01:51

sv: så gøy at du fant en kule i gryten! Det er bedre enn bille i syltetøyet. Også fikk du så fin premie! :) Hehe. :) Mesteparten er veldig godt, selv om man ofte må ta litt mindre vann og slik i suppene og sausene, og selv om jeg er overbevist at det er giftstoffer i det! ;-)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits