JA, la oss bombe månen!

Om en time, om alt går etter planen, bomber NASA månen.
For å se om de finner vann, sier de.
Men, øh... Kan det være så lurt?
Raketten med bomben har vært underveis siden attende juni og saken har vært diskutert blant vitenskapsmenn og kritikere både i forkant og siden. Men så vidt jeg vet har ikke norske medier fått det med seg - eller de har valgt å ikke fortelle oss om det. Eller så har jeg bare vært gravid og uinteressert og har ikke fått det med meg. Uansett har ikke jeg hørt om det før i dag, når det nevnes sånn i forbifarten ("og forresten så bomber vi månen om et par timer").
Og jeg liker det IKKE.

Her og her er lenker der dere kan lese litt mer. Ellers er det bare å google NASA+bomb+moon og lignende, slik jeg har gjort.

(videoen under har jeg bare sett uten lyd så jeg aner ikke hva de sier)

5 kommentarer

fru Lyng

09.10.2009 kl.11:22

huff da. Jeg liker heller ikke slikt.

Kan de ikke bare la naturen være??

Man vet jo ikke konsekvenser av slikt.....så why liksom??

Og hvorfor lete etter vann der??

(var jeg blond nå??...hmmmm...)

hk

09.10.2009 kl.17:32

Jeg har akkurat våknet, så jeg orker ikke å lese om hvorfor de bomber månen akkurat nå. Men månen er liksom en koselig greie, og da er det jo synd at de bomber den. Det hadde jo vært litt leit om en bit av månen ble borte og den ikke var rund lenger, men det har de forhåpentligvis tenkt på. Så da bomber de den kanskje ikke så mye, bare litt, sånn for å teste noe eller for å finne ut et eller annet vitenskapelig.

Tror du forresten det er noen som eier månen? Den burde vel være like mye din og min som den er NASA sin? Og de har ikke spurt meg.

God helg!

Tante Jul

09.10.2009 kl.19:39

hk: De har ikke spurt meg heller, og jeg ville sagt nei.

Tante Jul

09.10.2009 kl.19:42

fru Lyng: De sier at hvis de finner vann er det fint for å forsørge en fremtidig bemannet månebase. Det er mange som ikke tror på det. Ikke forteller de oss hva slags bombe de brukte heller, eller hvor mye sprengkraft den hadde. Blir jo spennende å se om det påvirker månens tiltrekningskraft og gis oss springflo og slikt.

gulltopp

14.10.2009 kl.13:20

ja det hørtes jo KJEMPE lurt ut. Det har i hvert fall ikke jeg fått med meg heller!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits