Adventsstake

Hvor lang tid er det vanlig å bruke på en adventsstake? Det er jo masse interiørdesignere og shabby chic-damer der ute (som nok ikke leser bloggen min) som driver og er kreeeative og lager dekorasjoner og slikt. Resultatet er ofte kjempefint, men hvor lang tid bruker de egentlig?
Selv har jeg nettopp brukt kanskje femten minutter på å slenge sammen dette (inkludert tiden det tok å fjerne stearinrester fra i fjor):
dscf5730

Jeg synes den kan gjøre nytten, selvom den kanskje ville fått underkjent fra interiørdesigner-standpunkt. Jeg har tilogmed slurvet med aluminiumsfolien rundt lysene, ser jeg nå.

dscf5733

Men her er i alle fall alle de riktige fargene (her i huset er det IKKE hvitt og sølv som dominerer i jula), og nisser og kongler og mose og jeg vet ikke hva. Hmpf. Hermed avgjort. Adventsstaken min er FIN!Stikkord:

3 kommentarer

johanne

26.11.2009 kl.00:46

Hehe omtrent sånn blir min også . Skjegglav fra høstturen her hos oss ? Og nissene fra Vrådal? Fint .

gulltopp

26.11.2009 kl.12:55

Den ble jo kjempe fin! Så flink du er!

Faktisk er jeg litt flau, for jeg har ikke adventslysestake... :/ Jeg har sett etter en i tre år snart, men jeg gidder ikke kjøpe en stygg en. For det er nemlig det jeg synes om de alle, at de er stygge. Men denne var jo kjempe fin! Kanskje jeg skal prøve meg på noe lignende. :)

Amanda

26.11.2009 kl.15:28

Älskar de djupa "juvel"-färgerna.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits