As if! (advarsel: langt innlegg)

Og så jeg som trodde jeg skulle klare å kåre en vinner av konkurransen min. Jeg ba om den fineste julehilsenen og jeg fikk opptil flere. Jeg blir ordentlig glad av å lese det dere har skrevet til meg! Men det var to bidrag som skilte seg ut, både med lengden og (...leter etter ord og finner det ikke!) sjarmnivået. Jeg ble veldig rørt av disse to - og det ble Mannen også da jeg lot ham lese dem.

Trine skrev: "Kjære Tante Jul,
Jeg vil ønske deg og dine en GOD JUL og et GODT NYTT ÅR!
Det er en fornøyelse å lese bloggen din, spesielt også fordi jeg er en juleentusiast! Det var en stor glede første gang jeg kom over en egen juleblogg, altså din!
Tusen takk for alle flotte og gode kommentarer jeg får av deg, Du virker som et godt menneske med mange gode verdier. Omsorg og kjærlighet deriblandt. Dette kommer godt frem i dine kommentarer til meg .
Jeg har mange tunge dager, og dette skriver jeg jo mye om. Dine kommentarer varmer. Virkelig. Det er ikke alltid man trenger å gjøre så mye, bare man viser at man bryr seg! Det er virkelig noe som gjør godt!
Jeg håper du får en fantastisk jul med de du er glad i, og at du får nye minner og opplevelser som du kan ta videre med deg.
Jeg gleder meg til et nytt år med bloggen din. Da er det alltid litt jul selv om det er sommer, og da blir ventetiden litt mindre til neste jul.
Ha en riktig god jul, og måtte 2010 bli det beste året noensinne!
Stor klem fra Trine".


Og så gikk det nitten timer før Gulltopp skrev dette: "Tante Jul, Tante Jul... Hvor skal man begynne?

Først av alt, må jeg virkelig si at du lever opp til navnet Tante Jul. For det er akkurat slik jeg føler det. Jeg har virkelig en tante Jul! Da jeg publiserte mitt første innlegg for over et år siden, fikk jeg en kommentar fra deg. Mange ganger har jeg tenkt på, at det var da en lykke at Tante Jul skrev til meg akkurat der og akkurat da. For siden den gang har jeg lest hvert eneste innlegg, jeg har hentet inspirasjon til både baking og rydding, samt stjålet flere fantastisk blogg-ideer. Julen er jo tiden for å være takknemlig, og jeg er ekstra takknemlig i disse juletider, for at jeg har "blitt kjent med deg", og bloggen din. Du virker som en utrolig herlig person, med bare gode tanker og gjerninger, og flere skulle virkelig vært som deg! Bare det at du er så engasjert i julen, sier sitt om deg. Julen er jo den beste tiden på året, hvor alle er litt ekstra snille og greie. Kanskje det er derfor du er snill hele året, fordi du ser "litt jul i det meste"?

Nå klarer jeg ikke se for meg en jul (eller en hverdag) uten Tante Jul. Jeg tror du har fått flere til å innse at det faktisk ER litt jul, og dermed litt godt i de fleste, ved å blogge her på verdens beste blogg.

Jeg må også understreke at jeg ikke sier dette KUN fordi du er tidenes beste bakerinne, og jeg har fryktelig lyst på julegodt fra deg, men også fordi jeg mener det.

God Jul Tante Jul!

Tre ganger hurra for deg! =)"
.

Å, jeg er så glad! Jeg er så glad for at jeg greier å glede noen! Det er jo i stor grad det jeg ønsker med denne bloggen (og med livet mitt forøvrig), at jeg kan få bety noe positivt for noen, om enn bare noen ganske få. Da bidrar jeg til å gjøre verden til et litt bedre sted.

Men tilbake til konkurransen. Hvordan avgjør jeg hvilken av disse julehilsenene som er den fineste? Jeg velger som vanlig minste motstands vei og avgjør det IKKE. Jeg sender rett og slett premie til begge to, så får jeg heller lage nytt til meg selv om jeg vil ha mer (og det vil jeg jo alltid). Disse to assorterte julegodt-brettene går med posten i morgen:Jeg pakker dem så godt jeg kan, og håper at de ser i alle fall nesten like fine ut når de kommer frem.GRATULERER, og takk for fine kommentarer, også fra dere som ikke vant denne gangen. Husk, jeg blir aldri lei av å koke karameller, og jeg er glad i å dele, så nye konkurranser dukker plutselig opp.


Stikkord:

4 kommentarer

ÅÅÅÅÅÅÅ herregud nå ble jeg glad!ÆÆ Også søte gulltopp også da. Gratulerer tilhenne.. Hihi. ÅÅ Er det mulig da? Nå ble jeg oppriktig glad!

Takk takk..

A

16.12.2009 kl.23:06

Gled deg masse Trine. Tante Jul sine karameller smaker himmelsk!

gulltopp

16.12.2009 kl.23:17

Iiiiiiiih!!!! :D Hurra for Trine og meg! :) Og deg! Hihi! Nå er jeg helt i ekstase, det der så farlig godt ut!

Tante juuuul <3 <3 <3

Å, nå ble jeg så glad at du aner ikke! :) :) :)

Martine

17.12.2009 kl.13:08

oi, så utrolig herlig! Herlige kommentarer og HERLIG premie! :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits