Nå har jeg også...

...sett Avatar. Vi hadde nemlig barnevakt i går så vi gikk ut for å bowle. Siden hverken Mannen eller jeg er drevne bowlere, og siden bowling er uforskammet dyrt, var vi ferdige på under en time. Alt for tidlig å dra hjem. Egentlig hadde vi tenkt at vi ikke skulle se film, men gjøre noe som krevet interaksjon (les: være steder der vi kunne snakke sammen). Men siden bowlingen var så fort overstått og vi attpåtil var mette svingte vi innom kinoen for å se om det gikk noe interessant. Mannen ventet utenfor i bilen mens jeg sjekket programmet, og tenk; det var fire minutter til Avatar begynte! Strålende! Det ble riktignok ikke i 3D, men vi vet jo ikke hva vi gikk glipp av så det gjør ikke noe. Og filmen var bra, den. Jeg greide bare ikke riktig å relatere til den (jeg, altså! Som gråter for hva som helst!).
Barnevaktene var forøvrig veldig glade da vi kom hjem. Jeg også, for da rulletekstene kom på lerretet oppdaget jeg at puppene mine hadde antatt uante proporsjoner og var alt annet enn myke.

Nevnte jeg at dette var første gang vi har hatt barnevakt? Altså første gang på to og et halvt år at noen har kommet til oss bare for å passe barna så vi kunne gå ut sammen. Takk, Kristin og T!Stikkord:

7 kommentarer

EMMIEVERLASTING..

24.01.2010 kl.23:07

Tror jeg må være den eneste her inn på blogg.no som ikke har sett den filmen!

♥ Veronica - inspo & HTML♥

25.01.2010 kl.07:53

Sv: Ja, det var på tide at Fr.stad fikk sushi take-away ja.... Jeg har vært litt småsur over at byen ikke har hatt det... Men nå smiler livet endelig, hehe;);)

Da var det jammen meg på tide at dere fikk barnevakt;)

Ha en strålende mandag;)

hk

25.01.2010 kl.10:48

Ehem ... Nå er dere vel forsåvidt ikke de letteste å få ut av huset heller selv om man kanskje har tilbydt seg nettopp å være barnevakt så dere kunne gjøre noe sammen bare dere to. ;-)

Vedrørende Avatar så synes jeg kanskje den var litt vel usannsynlig da, så jeg ble ikke kjempeimponert jeg heller.

Matias - Enchanted Portraits

25.01.2010 kl.12:15

Dere ville ikke merket noen stor forskjell om dere så Avatar i 3D, for det er ikke gjort noe særlig ut av det. Det er en grei effekt, men i motsetning til andre nye 3D-filmer er det ingenting som hopper ut av skjermen. Den er brukt mer til å fokusere på ting i bakgrunnen, og gjøre verdenen litt mer realistisk, men ikke noe mer enn det. Du kan lese min egen anmeldelse av Avatar her:

http://moviemadness.blogg.no/1261441511_anmeldelse_avatar_200.html

johanne

25.01.2010 kl.12:54

Avatar er jo for så vidt en slags Pocahontas . Litt vel mye Hollywood inn imellom --eller som Aldo Monrad i stripa i Aftenposten sier :"enda en film om kildesortering". Og vi vet jo hvordan pengene styrer de grådige . Men når alt det der er sagt --- så nøøøøøøt jeg den ! Nydelige elegante vesener og dyr . Halleluja.

johanne

26.01.2010 kl.01:24

Til Matias : Lurer på hvorfor mannen min satt og tok etter frøet fra drømmetreet , og verget seg mot ting som kom mot han hvis ikke det var på grunn av 3D-en?

gulltopp

27.01.2010 kl.20:00

så koselig!!! :) Det var vel på tide med barnevakt da.. :)

Jeg ble heller ikke sånn superimponert over avatar, selv om den selvfølgelig var bra. Begynte bare å grine to og en halv gang. (Den halve gråten stoppet i nesa og ble til et nys i stedet). Fryktelig forutsigbar. Jeg tror ikke dere gikk glipp av så mye ved å ikke se den i 3D heller. :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits