Stusslig

Nå er det stusslige greier her hos meg...
 
Det har vært plussgrader her i dag. I alle fall én, og det var nok til at all ispynten min ramlet ned fra treet. Så det var slutten på den gleden. Det skal visst bli kaldere, så jeg kan jo bare starte forfra, men det er litt leit. Jeg har jo klaget over at vi ikke har hatt besøk å vise det frem til, ikke sant? Hva er vel da mere typisk enn at alt sammen forsvinner noen dager før Ruben skal døpes og vi får bortimot tretti gjester? Sukk.

Forøvrig vil jeg benytte anledningen til å si at jeg har laget gresskarsuppe i dag, og at jeg er ordentlig glad for at det finnes mennesker som bryr seg. Ikke om suppen, men om oss.

7 kommentarer

kia

27.01.2010 kl.19:50

klager på at det blir varmere? jeg skulle gjerne hatt non plussgrader... hehe. kos deg med gresskarsuppe da og lykke til i dåp, jeg tror ikke jeg kommer. men jeg bryr meg om dere da! hils gubben og barna

johanne

27.01.2010 kl.21:17

Jaja men de hang der og var fine en god stund . Her var det 5 pluss - sol - og kaffe på verandaen ( godt kledd) mens småfuglene kom med lyder som lignet ganske mye på vårtoner , og sola sklir nå greit over første knausen før den går ned . Jipi .

Tante Jul

28.01.2010 kl.10:49

kia: Jeg tar gjerne noen minusgrader en stund til, til det blir ORDENTLIGE varmegrader! Om vi får litt plussgrader nå tror jeg bare det vil forlenge den der grå tiden mellom snøen og våren...

Tante Jul

28.01.2010 kl.10:51

johanne: Sånne lyder lager fuglene her også! Sixten og jeg var ute for noen dager siden, og lekte i snøen og brant bål, og da satt det en meis og snakket til oss i furua vår.

Cathrine

28.01.2010 kl.22:31

Fryseboks? Så kan du henge dem opp igjen til dåpen!

Tante Jul

29.01.2010 kl.02:04

Cathrine: *sukk*... Jeg har ikke engang gått ut til treet for å se på skaden. Men det som er, er at tråden de er hengt opp i er smeltet løs, så jeg gjetter det skal noe til for å fikse dem.

Men i grunnen er det jo bra med sånne forgjengelige ting også, så setter en mer pris på dem mens de er der!

Cathrine

30.01.2010 kl.22:39

Ja, du har vel rett i det. (Ellers kunne du jo lagt dem i fryseren, lagt tråden oppå, dryppet på en og en dråpe vann hvert kvarter eller så til den satt fast igjen... men det høres i grunnen ut som et tøvete tidsfordriv.)

Du finner vel på annen fin dåpspynt! Honeycomb i form? I samme tre? ;)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits