Før barnaFør jeg fikk barn var jeg litt slankere enn jeg er nå. På dette bildet hadde jeg allerede lagt på meg en (hel) del "trivsels-kilo" etter å ha møtt Mannen, men jeg tror at om jeg kommer tilbake dit i løpet av de neste månedene vil jeg være riktig fornøyd. Det går litt trått denne gangen. MEN gleden ved å ha barn er selvfølgelig så stor at jeg aaaldri tenker over hva det har kostet utseendet og kroppen min. Hmpf.

Er ikke steinkulen jeg poserer med fin, forresten? Den er av lapis fra Chile og er (var i alle fall da) den største lapiskulen i verden, om jeg ikke husker feil.

Stikkord:

3 kommentarer

fru Lyng

28.01.2010 kl.22:20

"godt" å høre det går trått for fler.

Nå har vi meldt oss på mor og barn trening, så får vi se da.

Så flott du var da..

Ha en fin dag

klem

matpakkemamma

29.01.2010 kl.00:07

Den så ut som jordkloden, et veldig fint bilde.
Jeg tenker heller aaaldri på hvordan kroppen var før barn. Jeg veier det samme, men kiloene er helt feil fordelt!?!! (Ok, åpenbart har jeg tenkt _littegrann_ på det, da.)
Magen er mykere, og puppene er... vel - lengre og i hvert fall mykere. Der det var eplepreg før, er det liksom mer vissen banan-form nå, hvis man skal sammenligne med frukt.
"Herlig" forfall.

Tante Jul

29.01.2010 kl.02:08

matpakkemamma: Hihi, puppene er lengre... Det er mine også, men foreløpig er de fulle av melk så bananformen er ikke helt der ennå, liksom :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits