Ikke fullt så fint

...men litt artig allikevel. Dette bildet er fra samme mail som det i innlegget under. Det ble tatt på mitt aller første betalte modelloppdrag og jeg følte meg ubeskrivelig dum med jevne mellomrom gjennom de timene det tok. I de øyeblikkene jeg ikke følte meg dum hadde jeg det kjempegøy!Altså, jeg har ikke hatt særlig mange modelloppdrag. Mest illustrasjonsfoto i ukeblader og slikt, aldri mote. Aldri sånne oppdrag der en må være supertynn og unaturlig høy. Og det er leeenge siden sist jeg hørte fra byrået som har meg i arkivet sitt.
Men som jeg nevnte i forrige innlegg, det er fint å mimre litt iblant.


5 kommentarer

gulltopp

24.02.2010 kl.15:34

Kanskje du ble litt sliten i munnen også, hvis du måtte gjøre sånn på hvert bilde. :)

Du har ikke forandret deg så mye! :) Vakker, er du!

Tante Jul

24.02.2010 kl.21:23

gulltopp: *rødme* Takk! Jeg måtte ikke gjøre sånn hele tiden. På ett av bildene hadde jeg en doring over hodet, en sånn med blått gjennomsiktig lokk med plastfisker i, og skulle late som om jeg fanget en fisk med munnen.

johanne

24.02.2010 kl.23:27

Do-draug med leppestift fanger plastfisk med munnen--Wææææh . Ganske orale greier den fotoseansen. Kanskje greit at du slapp å gjøre analperioden visuell?.

Britta

25.02.2010 kl.00:47

That's still more modeling than I ever did! When I was 12 or 13 my mom & I checked at a modeling school, but they said I would have to lose at least 20 lbs, and I was skinny back then...*sigh*

Tante Jul

25.02.2010 kl.10:18

Britta: It's just sick how skinny they make us think we have to be. I was never near skinny enough to do "proper" modelling, even back in my sexy days :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits