Ja-ha.

I dag skulle jeg hatt kjøretime. At Mannen skulle jobbe hadde ikke vært med i beregningene, så jeg fikk panikk-ordnet med en barnevakt som både kunne passe Ruben OG kjøre meg til trafikkskolen. (TUSEN TAKK, J!) Men tenk, på trafikkskolen hadde de gjort en feil så timen min var annullert. De hadde sendt meg en sms om en annullering, men det var for timen i morgen. Så der sto jeg. Barnevakt i en time, strandet i byen. Da får man bare gjøre det beste ut av det, og det tror jeg faktisk at jeg gjorde. Først fikk jeg annullert alle de andre kjøretimene jeg hadde satt opp, og bestilt nye. Tilfeldigvis var de nemlig på mandager og tirsdager alle sammen, og fra neste uke skal jeg jobbe de dagene. Jeg fikk også gått på apoteket, og jeg rakk tilogmed NAV! Ikke dårlig. Mens jeg ventet på å komme inn til rådgiver gikk tiden og jeg begynte å bli redd for at jeg ikke skulle rekke det allikevel. De ti minuttene som gikk fra nummer 411 kom ut av døren og til mitt nummer (412, naturligvis) ble ropt opp var verst. Men det gikk altså bra. Rådgiveren var en hyggelig kar, og nå vet jeg i alle fall hva jeg skal fylle ut på det komplett uforståelige skjemaet for gradering av foreldrepenger. Supert. I morgen får sjefen min skrive under og be regnskapsavdelingen om å sende de siste opplysningene, og så er vi klare! Mer om det en annen gang.
Alt i alt var det kanskje ikke så dumt at det ikke ble noen kjøretime. Jeg fikk tilogmed en bonus: Neste kjøretime er GRAAAATIS!

Stikkord:

5 kommentarer

*Isabella*

24.02.2010 kl.13:26

ALdri så galt ;)

gulltopp

24.02.2010 kl.15:31

Uuuh, GRATIS! I love gratis. :D

Skal du begynne å jobbe allerede? Det var ikke lang fødselsperm!

sv: så koselig kompliment du har fått! :) Hvis jeg forstod det riktig, på tysk og all ting. :) Det skjønner jeg at du har tatt med deg... :D

Tante Jul

24.02.2010 kl.21:24

gulltopp: Jeg skal bare jobbe to dager i uka, og det er for å forlenge permisjonen min utover sommeren. Jeg skriver sikkert mer om det etterhvert.

*Isabella*

24.02.2010 kl.22:40

sv: haha, turtelfuer er jo helt fantastisk da ;) Veronica skrev også en annen klassiker: HP er en stjerneklar (mente selvfølgelig kjernekar!). Gode familien <3

johanne

24.02.2010 kl.23:35

Gratis kjøretime er bra . God veiledning i utfylling av kjipe skjemaer er nesten enda braere .

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits