Plutselig...

Plutselig ble det stille her i noen dager, gitt! Det er rett og slett fordi jeg har vært på jobb. For at vi skal klare sommeren mht ferie, barnepass, permisjon og slikt prøver vi å strekke permisjonen min litt med å gradere den. Hvis jeg bare skulle blitt hjemme til det var slutt på permisjonen skulle jeg vært tilbake i full jobb etter tiende juni. Det er midt i høysesongen for golfbanen, det, der Mannen skal jobbe. Det går ikke an å komme dit og si at joda, jeg tar jobben, men jeg må ta fri i fem-seks uker akkurat når dere trenger meg mest. Derfor jobber altså jeg nå. Vi prøver oss med to dager i uka for mitt vedkommende, i alle fall foreløpig, og så håper vi at vi får ordnet det så godt det går.
Ulempen(e!) disse to første dagene har vært at Sixten har vært syk og at Ruben absolutt ikke er vant til ikke å ha puppen innen rekkevidde til enhver tid. Altså har Mannen hatt et mareritt med mas og gnål og skrik fra morgen til ettermiddag. Han har fått kjøre Ruben til meg på jobb for ammelunsj, og jeg har selvfølgelig sørget for at amming er det siste jeg gjør før jeg går og det første jeg gjør når jeg kommer hjem. Allikevel har det ikke gått fullt så bra som vi kunne håpet. Flaske er bare ikke helt Rubens greie, liksom... For at det skal gå bedre neste uke er det et par ting vi skal jobbe med. Vi skal:
- sørge for å holde Sixten frisk,
- gi Ruben flaske minst en gang om dagen (så får jeg vel heller pumpe og putte på flaske, da. Jeg hater å pumpe.),
- be familiekontakten vår komme og avlaste Mannen noen timer en av dagene så han kan få litt tid for seg selv.
I alle fall har jeg vært litt mer opptatt enn vanlig disse to dagene. Opp tidlig for å amme og gå på jobb (starter sju), hjem litt etter tre og amme, dulle med barna, tenne opp i ovnen (det var slutt på parafinen så det ble skrekkelig kaldt her. Vi har fått fylt på igjen nå) og lage mat. Så har det vært tannpuss, legging, mere amming og dulling, og så har rett og slett Mannen og jeg satt oss ned og sett på CSI sammen om kvelden.

Nå skal jeg rive Sixten ut av sengen og slenge på ham noen klær, og så skal jeg på kjøretime. Tante Jul har blitt travel.
Stikkord:

6 kommentarer

*Isabella*

03.03.2010 kl.08:14

Trenger vel litt innkjøringstid - kommer til å gå fint etterhvert dette her :D

Eldeen

03.03.2010 kl.09:01

Oh, hørtes travelt ut, ja! Håper det går seg til etter hvert. :)

Gulltopp

03.03.2010 kl.12:06

UFF. Jeg syntes du hørtes ganske travel ut fra før også jeg da! Enda godt du bare jobber 2 ganger i uken da, for det der hørtes forferdelig slitsomt ut.. I alle fall mtp kommentaren jeg fikk om søvn også.. Jeg er også sånn som trenger mange timer for å fungere normalt, og det å ikke sove sammenhengende en hel natt må være forferdelig...! Håper dere får noen til å hjelpe til litt så du kanskje kan få en hel natts søvn snart!

Lykke til på kjøretimen!

Eldeen

03.03.2010 kl.12:21

SV: Hehehe, nei, det ser ikke så fristende ut! Og jeg veit om suppa di, for jeg har lest innlegget ditt om den. Det var faktisk sånn jeg fant bloggen din: jeg googla etter oppskrifter med røde linser! :) Fant blant annet oppskriften din og syntes den så interessant ut, så jeg bestemte meg for å legge deg til som venn i håp om at det skulle dukke opp enda flere interessante innlegg. ^^

Gulltopp

03.03.2010 kl.14:15

Åh, entusiasmen din kom utrolig godt frem gjennom den kommentaren, det var godt.. Ble litt skeptisk nå nemlig, ettersom det virker som Tunisia er det mest forhatte syden-stedet som finns! ( Har lest litt på nettet nå...) Men vi har jo vært i Egypt, og det kan da ikke være mye verre enn det! der er de jo også sånn med pruting, mas og gnåling. En todagers busstur med andre mennesker hørtes i grunn ut som i meste laget for meg, hehe, men vi får se! Aldri si aldri... :) Jeg skal se etter Adel, jeg. :) Og hilse fra auntie Christmas og the Man. :D Håpet forresten du skulle lese innlegget, for jeg husket jo fra du fortalte før en gang at du hadde vært der. :)

Kram :)

johanne

03.03.2010 kl.19:35

Hahaha når jeg leser om komplikasjonene over ( og jeg vet jo hvordan det er med sånne kabaler, og menn som blir bedt om å gjøre det vi pleier å gjøre ), må jeg tenke på hjertesukket jeg leste for noen år siden fra hun fultarbeidende flerbarnsmammaen som ønsket seg en kone .

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits