Lørdag;

klokken er sju og jeg er oppe. Jeg våknet mellom sønnene mine i dag. Aner ikke når Sixten kom inn til meg, men han hadde med seg både dynen og koppen sin så jeg regner med at Mannen hadde en finger med i spillet. Selv har han visst sovnet et annet sted, for ham har jeg ikke sett snurten av. Lillemonster (Ruben) var så våken som det går an å bli og var ikke til å få til å slappe av. Ikke med pupp og ikke med kos. Her var jo en hel verden som skulle utforskes! Til slutt måtte jeg gi meg og flytte ham til en annen arena, ellers ville han bare klasket til storebror i øyet eller noe. Nå åler han seg lykkelig omkring her i biblioteket og river bøker ned i hodet på seg selv.
Men vet dere hva som er fint? Flere ting faktisk: Sola er i ferd med å stå opp! Klokken sju om morgenen! Og det er lyst og fint og skyfritt ute, og det er ikke tjue minusgrader! Jeg er ikke engang sikker på om det er minusgrader i det hele tatt; i så fall er det bare noen få og de går bort snart. Og enda en fin ting, som er en direkte følge av den forrige: Jeg har vært oppe i et kvarter og har ikke måttet ta på meg raggsokker og ullgenser!
Det føles som vår, hurra! Frem med frøene!
Stikkord:

4 kommentarer

UTEN VERDIGHET

13.03.2010 kl.07:23

Våren er best:D

Eldeen

13.03.2010 kl.08:45

Våren er herlig! Her var det nesten 10 minusgrader da jeg sto opp litt over sju, men sola skinner og himmelen er blå, så jeg har trua på at dette blir en nydelig dag! =D

SV: Ja, støvlene er dødskule! =) Ja, det var leit å gi opp praksisplassen, men det var til det beste når situasjonen er som den er. Og nå ser det ut som om jeg får tilrettelagt ikke bare praksisplass, men også hele studieløpet, så da var det kanskje ikke så dumt allikevel! :) Tusen takk! =D

konebeistet

13.03.2010 kl.15:05

God morgen! Her sov gangsterne helt til ni for en gangs skyld - deilig! Men så er de så store at de tar seg mat selv også ;) Ååå - nå skal jeg også til å så litt i helga - rød basilikum og sitrontimian og litt oregano må til! Takk for tipset og ha en fin helg!

sv: fikk også et sånt hefte med vaffeljernet - men må innrømme at jeg heller ikke har åpnet det engang :S
Åå herlige herlige vår!
Sv; Nei noen mennesker er bare helt utrolige.Neida jeg tar meg ikke nær av det, ble bare litt lettere sjokkert.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits