Loppisloppis

For noen uker siden prøvde vi å dra på loppis men fikk det liksom ikke helt til (les: det var stengt). Men i dag greide vi det! Vi dro hit. Billig, masse å velge mellom, og nærmere enn vi husket. For tre hundre kroner tok vi med oss bilderammer, sakser, LP-plater, bøker, puslespill (blir spennende å se hvilke brikker som mangler), leker og en superfin oval jerngryte med lokk. Det var stas!
Siden det var så mye lenger fra Ed enn vi husket bestemte vi oss for å ikke dra dit og spise pizza, men snu og kjøre hjem igjen i stedet. Det var lurt på opptil flere måter:
-Ingen av oss er helt friske og Sixten er sliten. Det kunne lett blitt unødig slitsomt.
-Vi slapp å skifte bæsjebleier underveis.
-Selv pizza koster penger, så de pengene spart gjør følelsen av å ha gjort et kupp eller to enda bedre.
-Om vi hadde dratt til Ed ville vi gått og handlet mat og godis og brukt enda mere tid og penger. Vi trenger egentlig ingenting for øyeblikket.

Og så har vi fått litt ekstra tid her hjemme i stedet. Avislesing, te og brødskiver (samtidig!) er deilig iblant. Og så har jeg hengt opp ullvasken jeg satte på i dag morges så den slapp å ligge i maskinen og bli sur. Ettermiddagslur derimot var det verre med. Sixten sovnet da vi var fem minutter hjemmefra og våknet da vi skulle inn døren. Forsåvidt bra, for han var sulten også. Ruben hadde selvfølgelig fått hvilt seg godt i bilen, så mitt lille håp om en amme-/sove-time i sengen svant i takt med små babynever klaskende rundt i øyne og halsgrop. En seksmåneders baby er ikke tung, men om de legger hele vekten sin mot luftrøret eller øyeeplet ditt når de vil klatre over deg er det ganske ubehagelig allikevel.

Nei, nå trenger jeg en kopp te til.

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits