Sludd og vrøvl

Det snør, faktisk.

Eller, sludder er vel mer korrekt. Men det er ikke akkurat vårværet jeg ønsker meg. På den annen side er det fremdeles plussgrader, så sjansen for at dette blir liggende er nok ikke så stor. Sixten og jeg har bekjempet senvinteren med å så rosenkål og to slags gresskar i potter som får stå i vinduskarmen. Resten av årets grønnsaker skal kunne såes direkte på friland, om ikke våren lar vente altfor lenge på seg. Eventuelt slenger vi noen persillerotfrø i potter om en ukes tid. I dag har jeg konstatert at Sixten faktisk begynner å bli stor nok til å ha glede av å hjelpe til, så han skal få være med å så ute også når den tiden kommer. Det blir bra! Nå er det bare å vente på at snøen forsvinner så jeg kan begynne å bearbeide jorden. Jeg var i så elendig form i fjor at kjøkkenhagen vokste helt igjen, så det blir litt av en dyst å få bort alt viltvokst gress og annet i år. Men det får bare være. Jeg SKAL ha mine egne grønnsaker.

Nå som jeg har ordnet samvittigheten min ved å leke med Sixten i noen timer (han har fått male i tillegg til å være med å så) er det nok på tide med litt pupp til lillemann. Sukk. Fra den ene til den andre. Med litt blogging innimellom.

Stikkord:

Én kommentar

gulltopp

21.03.2010 kl.22:45

Blæææh, det tenkte jeg i dag og.. Det snør - FAKTISK! Helt utrolig. Dagen etter jeg gikk og innbilte meg det var blitt vår.

Gleder meg til å følge grønnsakshagen din! :D Hihi. Så gøy at Sixten synes det er morsomt å være med på! Han kommer nok til å bli en tålmodig gutt! :) Som er en utrolig fin egenskap å ta med seg!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits