En ny baby!

Rett før seks i dag morges fikk venner av meg en liten sønn. Over et døgn med rier, men utover det har jeg ikke hørt at det skal ha gått "dårlig". Jeg syntes ordentlig synd på moren da jeg hørte at hun hadde blitt sendt hjem igjen fra sykehuset etter noen timer, for som noen av oss vet er rier noe av det vondeste som finnes. Jeg har vanskelig for å forestille meg å måtte holde ut med dem i over tjuefire timer selv, for jeg har jo en historie med noe raskere fødsler enn det.
Uansett, i dag skal jeg ut og kjøpe ting til bleiekake, for dette skal feires! Det er faktisk min egen nye gudsønn som er blitt født! Vet ikke om det er smart å besøke dem på sykehuset så lenge jeg ikke er friskere enn jeg er, men de kommer jo hjem om noen dager og da kan det hende at vi er velkomne. Da får jeg sagt
Velkommen til verden, baby!

Stikkord:

Én kommentar

Eldeen

25.03.2010 kl.12:21

Så koselig med en ny baby til verden! =D Håper mamma'n kommer seg fort til hektene igjen til tross for et slitsomt døgn! :#

SV1: Ja, jeg håper de kommer med et bedre alternativ jeg også. Ellers veit jeg ikke hva jeg skal gjøre. I går fant jeg ut at situasjonen vil bli enda verre enn jeg skreiv i innlegget mitt hvis ikke de finner en bedre løsning. Når jeg får ta bare 10 studiepoeng på et år har jeg nemlig ikke krav på studiestøtte i det hele tatt. Dessuten har jeg heller ikke krav på studentkort på kollektivtransporten uten at jeg er heltidsstudent, så da må jeg punge ut 1940 kroner i mnd. istedenfor 800 kroner for å komme meg til og fra skolen. =# Uff, dette er en håpløs situasjon. Krysser fingre og tær for at det løser seg. :)

SV2: Jeg har to brødre til. :) Og så har jeg fått en haug med stesøsken i tillegg etter at mamma og pappa skiltes og fant seg nye ektefeller. Og ja, det er stort sett veldig hyggelig med brødre, hehe. ;) Hvor mange søstre har du?

Jeg er mektig imponert over at du faktisk la merke til teflonbakepapiret vårt. Hehehe. ^^ Ja, det er helt genialt! Alltid bakepapir i huset, og det funker som bare det! :) Mindre søppel blir det også. :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits