Bokrea

Jeg elsker salg! Og når det er boksalg er det enda bedre!
Av en eller annen grunn får jeg meg aldri til å gå på Mammutsalg hjemme i Norge, men nå har det slumpet slik noen ganger at det er innspurt på bokrea når jeg har kommet til svigerforeldrene for å feire påske. I dag kjöpte jeg med meg alle Narniabökene hjem! Nåja, ikke alle, for av en eller annen grunn hadde de ikke nummer 1, den som kom för löven, heksa og klesskapet. Men de seks andre er jeg nå stolt eier av, og de skal leses riktig snart. Faktisk er det bare to av dem jeg har lest för (såvidt jeg husker). Det er Löven, heksa og klesskapet (selvfölgelig) og Gutten og hesten hans. Og så har jeg sett Prins Caspian på film. Nå gleder jeg meg til å sitte i fred og ro (om det blir noe fred og ro på meg för barna er store) og lese alle i ett strekk, slik jeg gjorde med Harry Potter-bökene. Det er så fint å vite at jeg har flere uker i eventyrland foran meg.

Ja, forresten. Prisen? Tjuefire femti per stykk! 
Stikkord:

6 kommentarer

gulltopp

31.03.2010 kl.00:15

Oiii det var billig! :) Hihi! Gratulerer. :)

A

31.03.2010 kl.13:18

Oj, for et kupp!

Jeg fikk hele serien på engelsk i en fin boks av min amerikanske tante til jul et år, og leste alle i strekk da. Men da var jeg litt liten og fikk ikke med meg alt. Så fikk jeg alle på norsk av mormoren til lasse til jul et annet år og da skjønte jeg plutselig mye mer og ble helt forelsket i den verdenen :) Så fantastisk

gulltopp

01.04.2010 kl.01:30

sv: Hihi. Jeg går selvsagt aldri uten sokker med mindre jeg må. Men jeg har kjøpt meg nye sandaler. Som jeg måtte prøve. Som ikke sokkene får plass i. Men det er ikke så mye mine egne tær uansett. Jeg går alltid med sokker fordi hvis ikke føler jeg at føttene blir tørre, og jeg blir redd for å få slik belegg på de, som eldre damer ofte har. Sånn skorpehud under hælen.. Ellers så fryser jeg jo alltid. Men det er andres føtter som er ille altså. Gubben fikk ikke lov å ta av seg sokkene før vi hadde vært sammen LENGE! :) Hihi.

Ja, mormor pleier å si at jeg er jenta med de tusen ansikter. Sånn utseendemessig. Jeg kan være riktig stygg innimellom. Sånn som på det bildet. :) Hihi.

Kanskje det var dèt som slo Ricky Martin - overdose av jenter. Hihi. Eller at en av jentene, som egentlig var pen, plutselig forandret utseende over natten! :D

Tante Jul

02.04.2010 kl.10:39

gulltopp: Ikke mindre enn FIRE "hihi'er" i samme kommentar! Det liker jeg!

Hihi.

Britta

03.04.2010 kl.12:45

Good deal & enjoy reading! I read all the Narnia books from the library when I was young, but not since, and I only vaguely remember them. I do remember that Lion, Witch & the Wardrobe isn't really #1 in time sequence, but it was the first he wrote in the series. I had borrowed my friend's collection a couple years ago when the first movie came out, but I never got around to reading them and he asked for them back. I haven't seen either recent movie. Maybe someday!

Eldeen

06.04.2010 kl.12:09

Det var jammen et kupp! Ser i innlegget over at de var skikkelig fine også! =D

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits