Hjem kjære hjem

I over en uke har vi vært på påskeferie. Svigermor har sørget for at vi ikke har gått sultne, Mannen har fått med seg både konsert, kortkveld og et døgn med likbilmekking, og selv har jeg... lest smusslitteratur, hvilt, spist (masse!), vært sammen med (sviger-)familie og vært på kafé alene. (Jeg skulle egentlig treffe noen, men hun kunne dessverre ikke så jeg tok meg noen alenetimer i stedet. Det var deilig! Jeg som alltid har trengt mye tid for meg selv får det nesten aldri for tiden.) Og så har vi vært på marked, både i Nossebro og Falköping, og vi har besøkt diverse onkler og tanter. Mye en påske i familiens tegn, altså, og det er jo slik det skal være.  Jeg håper ikke vi slet ut svigerforeldrene mine for mye; vi vil jo gjerne besøke dem igjen.
I går kom vi hjem igjen, til solskinn og snøfri plen! Sixten og jeg tok straks noen timer i hagen, med leketraktor og -gressklipper, leking, luking og inspeksjon. Jeg har mye jobb foran meg før kjøkkenhagen er i stand igjen, så jeg, og i år ser jeg frem til det!

Nå har jeg snakket meg bort igjen, ser jeg. Meningen med innlegget var vel å komme til en slags Borte bra men hjemme best-konklusjon. Jeg har kost meg fælt, men det er godt å kunne være meg selv, sitte i mine egne møbler, spise det jeg vil når jeg vil (selv om svigermors mat oftest er bedre enn min egen) og komme inn igjen i de få rutinene jeg er i stand til å opprettholde her hjemme. Eplesidereddik om morgenen og situps om kvelden, blant annet. Og så bare det å være stille. Ingen å snakke med (bortsett fra barna) og ingen å forholde meg til. Jeg er virkelig ikke særlig god på det der.

Og så har jeg tatt litt bilder, se her:


Smusslitteratur. Herlige ilustrerte dameromaner fra femti- og sekstitallet, samt noen fra åttitallet.


Narniabøkene jeg kjøpte.


Sixten som holdt en liten "dæ dæ dæ dææææ"- konsert for meg. Dette filmet jeg også! :)


Den siste lille snøflekken ved huset (ok, ikke helt sant. Det ligger litt bak garasjen, også).

Nå skal jeg dulle med barna mine!

Én kommentar

johanne

05.04.2010 kl.18:32

Velkommen hjem til litt fredeligere dager . Det høres ut som dere har hatt det fint . Godt å ha gode "familiedager" og at vi har hverandre , men deilig å ha bare seg selv rundt seg også . Det gjelder også de som har hatt besøk og kan gå tilbake til normal igjen når slekta har reist .

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits