Solsolsol

Det har vært deilig vær i dag igjen. Mannen har kjørt rundt i grønnsakshagen med jordfreseren, barna har vært ute, vi har luket litt, vært på tur rundt golfbanen og i det hele tatt hatt det riktig bra. Det sies at været skal holde seg fint i noen dager, så i morgen har jeg faktisk tenkt å sykle til jobb. Første gang i år. Faktisk første gang siden våren i fjor, faktisk, det var vel i mai at jeg begynte å bli så dårlig at jeg måtte gi opp syklingen.
Hm. Når jeg nå tenker meg om blir det første gang jeg i det hele tatt sitter på sykkelen siden det. Litt optimistisk å starte med en ni minutters tur i trafikken da? Jeg regner med å kunne rapportere om støle muskler, svette og tårer. Blod satser jeg på å unngå.
Nå skal jeg gjøre klar niste til i morgen så jeg vet at jeg ikke trenger å stresse, og så skal jeg legge meg ganske snart. Avgang kvart over seks i morgen tidlig, senest. Ønsk meg lykke til!

Stikkord:

5 kommentarer

Ramaskrik

11.04.2010 kl.21:36

Lykke til og natta!

johanne

12.04.2010 kl.00:00

LYKKE TIL !!!!!!!!!!!!!!

Eldeen

12.04.2010 kl.09:37

Det var tidlig for en sykketur! :)

SV: Ååååh, jeg tok den ikke. Sorry! Men skal jeg være ærlig så har jeg ikke så lyst å spise på den restauranten, for jeg synes den virka litt skummel. Og litt uappetittelig med mat som introduserer seg selv. =P

BareIH

12.04.2010 kl.18:56

Håper det gikk veldig fint med syklingen! :)

Tante Jul

14.04.2010 kl.03:59

Takk for lykke til og gode tanker, alle sammen!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits