Svärje

Trallallallaaaaaa... Helgen tilbringes i Sverige og vi får mött både den ene og den andre. Svigermor og svigerfar såklart; det er dem vi bor hos. Onkel Rolf var innom på raclette da vi kom i går kveld. I formiddag besökte vi svigerinnen på torpet, der ble det fika og lunsj og lek (og Mannen slo hodet i to forskjellige dörkarmer). Etter det delte vi oss og Manne tok med barna til gården til onkel Rolf og hilste på kuene og traktoren mens jeg dro til byen og gikk på kafe med en med-blogger (mulig det blir nevnt mer utförlig i et senere innlegg). Nå har Mannen dratt for å leke med to kamerater resten av dagen/kvelden. I morgen kommer den egentlige grunnen til at vi er her akkurat nå, og det er at vi skal möte HENRIK! Henrik ble födt omtrent en uke för Ruben i höst og han bor i Canada med foreldrene sine. Henriks far er en barndomsvenn av Mannen og nå er han og familien på et toukers sverigebesök. Siden det er litt kortere til Skara enn til Toronto er det klart vi måtte benytte anledningen og hilse på dem her. Det blir göy! Söndag ettermiddag er ikke booket, men det finnes en svigerinne til her i byen så det kan jo hende vi tar turen dit. Eller kanskje ikke. Om det nå ikke passer. Eller om vi er for slitne etter overdrevet sosialisering - vi er ikke så gode på det der.

Uansett, om jeg blogger mer i löpet av helgen eller ikke: Han en fin en! (Helg, altså, i tilfelle det var litt uklart.)
Stikkord:

4 kommentarer

Kos deg masse i Sverige da. Klem Trine.

hk

16.05.2010 kl.01:07

Ah, raclette! Du og jeg, var det 29. mai? Har du fått noen gode raclette-ideer?

Johanne

16.05.2010 kl.21:39

Jotakk, vi har hatt en fin en - i dag . Ny hageskulptur etter tre timers traktorkjøring og diverse. Det får du se på i juni. Hils alle.

Cassandra

21.05.2010 kl.15:35

YIPPI! It was so nice to see you in "Svärje" haha. Henrik enjoyed playing with Ruben and Sixten, and we were so glad to be able to visit with all of you, of course! I'm posting some pictures on FB today! HUGS from us back in Canada! :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits