Gode dager

I det siste har vi hatt noen riktig herlige dager! Lørdag tok jeg og barna en dagstur til Oslo for å feire fetter Felix i bakgården hans. Det var masse barn, masse mat og kake, og så var HELE familien min der! Altså begge foreldrene mine og begge søstrene. Og alle barna våre. Nå ser jeg jo at det faktisk bare var min Mann som manglet for at vi virkelig skulle vært alle sammen, men det gjøre ikke noe. Både foreldre og søstre samtidig var stort nok. Vi kom hjem til nyvasket hus om kvelden og alle var glade. Søndagen tilbrakte vi i hagen, med luking, vanning, rydding, såing... Nå er ALT ferdigsådd i grønnsakshagen!


Mannen klippet plen og rensket kanter og bed. Barna lekte og sov, og sannelig om ikke alle var glade den dagen også :) Innimellom all kosen fik jeg sågar bakt scones til lunsj. I går var Mannen borte det meste av dagen, men siden det var fint vær koste vi oss i hagen igjen. Det er ikke ofte jeg greier å slappe av med å gjøre ingenting, men i går lyktes det. Barn og lek og sol.


Det er utrolig hvor mye været har å si. Sixten sov ikke middag og ble ganske overtrøtt mot kvelden, men han oppførte seg eksemplarisk, spiste opp maten sin - med påfyll - og fem minutter senere sovnet han på pappas fang. Da var klokken seks. Fint for oss med en litt lenger kveld. (Til gjengjeld sto han ved siden av sengen vår i dag morges kvart over fem og sa "Mamma våken, det er dagen!")

Jeg håper på mange flere slike dager i sommer!

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits