"Alene" hjemme

Mannen er i Sverige og endelig sover begge barna. Så nå sitter jeg i pysjen med dette:Det jeg sa nå er egentlig bare tull, for på den tiden det tok meg å laste dagens bilder over på pc'en og gå igjennom dem rakk jeg å spise opp isen og jordbærene, og tekoppen er bare halvfull. Jeg mener tom. Men jeg HAR kost meg med is og te. Sjokoladeis som jeg har halvtint og blandet masse browniebiter i og så frosset igjen. Riktig vellykket, om jeg får si det selv.

I natt en gang våknet jeg og gikk og drakk vann. Fant ut at jeg kunne like gjerne ta tempen, sånn som jeg hadde frosset med både min og Mannens dyne pluss et varmt barn på hver side. 38,9 hadde jeg. Sukk. I dag morges var temperaturen min en hel grad lavere, og med en Ibux har jeg klart dagen helt fint. Til gjengjeld har Sixten hatt litt feber, og det er jo klin umulig å få i ham febernedsettende, selv den med skumbanansmak, på tross av at jeg puttet den i en skumbanan! Så han har fått se på film så mye han ville i dag. En liten tur på butikken fikk jeg ham med på, under påskudd at vi skulle kjøpe lørdagsgodt (skumbananer!), og så ble det tjue minutter i hagen litt senere, mens jeg ordnet klesvask.


Sixten er klar for å trekkes en runde rundt huset på traktoren sin.


Ruben spiser vannmelon.


Se, Sixten hadde også fått smake på sjokoladeisen min!


-Gå vekk, mamma!


Deeer, ja! Nå kan jeg gå vekk.


(Hvorfor kan den katten aldri stå stille?)


Yay!


Her er kanskje en av forklaringene til at Rolf aldri står stille. Når han gjør det kommer det gjerne en sånn liten hånd og griper tak i pelsen hans. Den er på vei her, skal bare slippe vannmelonbiten først.

Alt i alt har det vært en fin dag alene med sønnene.
Ja tenk det, jeg har to sønner!
JEG!!
Og fine er de også!

I grunnen burde jeg bare gå rundt og være lykkelig hele tiden.

Stikkord:

2 kommentarer

myruin

05.06.2010 kl.22:24

jupp, det burde du! Uansett hva slags ugang de finner på, så må du smile og si; så heldig jeg er :)

Thihi, det holder vel at vi innertst inne VET at vi har de beste ungene som finnes.. :)

Tøft det bilde, når Ruben jubler med gåvogna!

Ser skikkelig fornøyd ut!

Ha en fin kveld!

Tante Jul

06.06.2010 kl.09:54

myruin: I grunnen er det utrolig at vi så lett glemmer hvor heldige vi er. Mine barn er for det meste både friske og glade, og vi har det for det meste godt, både økonomisk og sosialt. Allikevel er det perioder da jeg synes alt bare er pyton. Det hadde ikke trengt å være slik!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits