Fyll og fjas

I går var vi faktisk på fest. Og jeg drakk alkohol! Det er ikke noe jeg driver med til daglig, så selv om mengden jeg drakk ville virke liten for noen, og selv om jeg dro hjem med barna klokken ni og la meg før halv elleve, så har jeg følt meg ganske redusert i dag. Det kan ha hatt litt å si at jeg også spiste uhorvelige mengder med kongekrabbe. Det er nemlig heller ikke noe jeg driver med til daglig, men det var veldig godt!

Uansett, den største ulempen ved å være redusert akkurat i dag var at vi ventet besøk. Fint besøk langveisfra, som jeg hadde gledet meg til å treffe, og ikke minst - som jeg ikke hadde truffet før! Litt barne-avlastning fra Mannen, en lang dusj og et par Ibux, så ble jeg nesten meg selv. Besøket har kommet og gått, og jeg har hatt det kjempekoselig. Jeg har bare følt meg litt som en dårlig vertinne, fordi jeg (Jeg!) ikke hadde bakt kake, og fordi jeg satt eller lå (henslengt på gulvet med barna) det meste av tiden. Jeg håper gjestene bar over med det (de sa så, men en kan jo aldri vite hva de tenkte i sine stille sinn). Men det er jo det vi sier om hjemmet vårt: Her hos oss føler de fleste seg hjemme, og ingen trenger å være redde for å skitne til noe eller sette seg på feil sted eller lignende.

Gjestene våre var i alle fall fabelaktige. Det er en risiko å ta, når en inviterer noen på besøk som en ikke har truffet eller snakket med før, bare gjennom blogg eller mail. Sjansen finnes for at en ikke liker hverandre når en treffes på ordentlig. Men denne gangen - synes jeg, i alle fall - gikk det over all forventning! Vennlige, morsomme, avslappede mennesker som var lette å være sammen med. Ingen pinlig taushet eller mangel på samtaleemner, og siden vi allerede har "kjent" hverandre en god stund har vi felles referansepunkter som vi kan more oss over. Både Mannen og jeg har hatt en superhyggelig dag, og håper at vi kan treffes igjen en gang.
Takk, Gulltopp og Gubben! (og Pom pom)
Stikkord:

8 kommentarer

I r l i n

27.06.2010 kl.20:14

:)

Missicat

27.06.2010 kl.20:34

Så koslig med besøk, og bra at alt gikk bra :-D

hk

27.06.2010 kl.21:15

Man trenger kanskje ikke være redd for å skitne til eller sette seg på feil sted ... men hva om man er så uheldig å ta feil glass fra skapet?

gulltopp

28.06.2010 kl.01:16

Phu! Det var godt å høre!

Gubben, på vei hjem: Mannen var lett å snakke med, det var fint at det ikke var noen sånn awkward silence.

Og jeg er helt enig med han altså, det var litt rart å se dere med en gang, men overhodet ikke anstrengt eller vanskelig å snakke... Og hvis det ble stille, så var det helt greit, det var ikke sånn "Å, nå må jeg si noe". (som jeg forresten følte med sekuritas-mannen i går, som ble helt STILLE etter jeg spurte om han var singel!!)

Du trenger ikke føle deg som noe dårlig vertinne i det hele tatt, vi fikk jo kjempe god mat! Og så IS til og med! Og is-spising er jo blitt den nye hobbyen min. (så mange år å ta igjen) Dessuten gjorde vi (Gubben og jeg altså) en ganske dårlig jobb med lukingen, så vi fortjente i grunn ikke kake en gang.

Enda godt jeg reddet parketten fra en Pompom-bæsj også, hvis ikke ville jeg følt meg som en elendig gjest i hvert fall... :)

Tante Jul

28.06.2010 kl.19:57

hk: Uff ja, jeg skjønner ikke helt hvorfor annen slo seg vrang over glasset sitt den gangen. Jeg tror det mest var en spøk, og han har aldri sagt noe på det hverken før eller siden.

Tante Jul

28.06.2010 kl.19:58

hk: (Hihi. Hva om en er så uheldig å komme til å slikke på kniven hjemme hos deg?)

hk

28.06.2010 kl.20:45

Ja, isj, slikke på kniven gjør man da ikke ... hvertfall ikke når man er sammen med andre ... og hvertfall ikke når man er borte! ;-)

Eldeen

29.06.2010 kl.21:50

Hahaha, det var jammen godt å høre at du ikke drikker til daglig. =P Og hyggelig at besøket gikk så bra! =D

SV1: Hihi, vi måtte bytte navn på Snella, for det viste seg å være en gutt! Så nå heter han Edward-Sokrates. :) Han hører helt fint, heldigvis. Ikke at han hører noe mer etter av den grunn, men. =P Hehehe, Rolf var jaggu et kult navn på en katt! =)

SV2: Ja, det var grusomt! Hun har heldigvis blitt mye bedre, og nå er den verste faren over, så dette skal gå bra. :) Det blir noen kontroller hos dyrlegen framover, men det får bare være. Tusen takk! =D

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits