Hemmelig

Mannen har reist fra oss for noen dager. Han er i DUBLIN, heldiggrisen! Med søstrene sine og foreldrene sine. Faren hans fyller nemlig sytti omtrent nå, og de har overrasket ham med en familietur. Bare dem, uten ektemenn og koner og barn. Familien pleide å reise på turer rundt i Europa sammen da Mannen og søstrene var yngre, og det er en slik tur de ville gi faren sin. Jeg synes det er en kjempefin gave!

Mens han er borte benytter jeg anledningen til å gjøre noe hemmelig. Noe ganske stort og hemmelig. For å rekke det må jeg være veldig flittig og gjøre ting i riktig rekkefølge. En del kan nemlig bare gjøres mens barna er i barnehagen, og det er de jo ikke hele tiden. Og selv de tingene som kan gjøres med barn i nærheten vil gå betraktelig langsommere når de er hjemme. Så nå er det bare HEPP! og STÅ PÅ! som gjelder. Og litt "kom deg vekk fra internett, for søren".
Selvfølgelig skal jeg fortelle dere hva det hemmelige er, senere. Når jeg er ferdig. Da kommer jeg forøvrig til å være så fornøyd med meg selv at jeg vil fortelle det til alle som gidder å høre på, uansett.

Vel, nå får jeg komme meg videre. Kom dere ut i sola!

Stikkord:

3 kommentarer

hk

01.07.2010 kl.22:35

Er det så hemmelig at man ikke en gang kan stille ja- og nei-spørsmål, noe jeg har veldig lyst til å gjøre? (Av typen "Er det større enn en brødboks?" ... vel vitende om at stort ikke nødvendigvis kan måles i kubikkmeter.)

Tante Jul

02.07.2010 kl.18:38

hk: Du kan spørre, men jeg kan ikke svare. Sjansen for at Mannen leser bloggen mens han er borte er liten, men den er der. Og det er jo han som ikke skal vite noe! :)

hk

02.07.2010 kl.22:37

Men ... Åhhh altså! Du kan ikke si "Jeg har en hemmelighet!" og så ikke la folk en gang gjette på den!

...

(Joda det kan du selvfølgelig.)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits