Onemilliongiraffes

Nå er det en stund siden jeg nevnte denne nettsiden. Jeg har ikke fulgt så nøye med, men her er "greia": Det er en fyr som har satt seg fore å samle inn en million sjiraffer før året er omme. Han har en kompis som ikke tror han greier det, men selv har han en ubendig tro på at internett skal hjelpe ham. Det er 176 dager igjen og han mangler over 115000 sjiraffer. Jeg tror tempoet har dabbet litt av de siste månedene, for det gikk innmari fort fra null til mange hundre tusen, husker jeg.

Nå synes jeg det er på tide med et lite oppsving igjen, derfor har jeg selv tegnet og lastet opp denne sjiraffen:Og disse:

Og jeg har til hensikt å lage fler, også. Det synes jeg at du også skal! Som du ser trenger det ikke å være fine sjiraffer. De trenger ikke å være tegnet, heller, men du må LAGE dem selv. Bruk fantasien, og sjekk hjemmesiden for inspirasjon. HER.

5 kommentarer

hk

09.07.2010 kl.07:27

Næh, ifølge statistikken hans er det motsatt, det har gått bedre i det siste. Starten var nok rimelig treg, fordi siden ikke var kjent da, og dermed vil starten alltid dra ned total-snittet sammenlignet med senere tall.

Jeg lurer litt på hva han gjør med nettsiden når han har fått en million sjiraffer. Det er jo en populær side. Og jeg legger merke til at han ikke har reklame på siden, så han tjener ikke penger på den.

Tante Jul

09.07.2010 kl.08:32

hk: Egentlig skulle han hatt sponsorer som f eks ga en krone per innsamlet sjiraff til veldedighet. Zoo-veldedighet eller noe.

Kanskje han starter en ny side, med... Nesehorn? Det kommer vel litt an på hva han kompisen hans sier, om han vil vedde om det :)

hk

09.07.2010 kl.19:31

Ja, penger til noe dyre-vennlig noe hadde jo vært kjempehyggelig. Kanskje hadde han fått inn enda flere sjiraffer da.

Tenk om man kunne komme på en idé som hadde vært like enkel og artig ... *drømme* - du komme på, jeg programmere?

hk

10.07.2010 kl.18:28

Oj! Nå mangler han bare 95 088! Og han har oppdatert daglig i det siste. Dette følges med på de nærmeste ukene!

Nå har ikke jeg sendt inn noen sjiraffer enda, men tenk å være innsender av sjiraff nummer 1.000.000 da!!!

Tante Jul

10.07.2010 kl.19:50

hk: Fikk han inn tjue tusen sjiraffer i går, altså? Jøsses!

Jeg fikk takkemail for dem jeg sendte inn. Og det var ikke samme ordlyd i begge mailene jeg fikk, engang! Jeg mener å ha sett at han skal maile alle som har bidratt når han kommer til en million.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits