Hva har vi gjort i helgen?

Vi har...


Fisket (det vil si: Sixten har fisket og jeg har spionert gjennom persiennene).


Sovet (igjen er det andre som har tatt seg av sovingen, mens jeg bare har spionert).


Lekt.


Spist grus.

Men viktigst av alt:


Vi har vært på speedwayløp!

Dette er Mannens nyeste hobby. Jeg husker ikke om jeg har nevnt det før, men han har i alle fall påtatt seg jobben som "burkslave" for en speedwayfører. Det betyr at han er den som sitter står i sidevognen og legger seg over sykkelen med hodet ned i grusen i svingene. Kjempespennende (les: skummelt).


Mannen var ikke med denne gangen, men det er denne grønne sykkelen som er "hans".


Det var med noen vanlige speedwaysykler også. Det der med sidevogn er ikke såå stort at de arrangerer egne internasjonale konkurranser. Her var det både med tsjekkere, tyskere, dansker, finner, svensker, hollendere og nordmenn. Men ingen polakker, merkelig nok.


Hele familien var med, ingen risikerte livet denne gangen (bortsett fra Sixten da, han ramlet i en grøft).


Og her er vinneren.


Tulla. HER er vinnerne. Norge, faktisk, men ikke Mannens lag. Andre plass tok Danmark, og Holland kom på tredje.
Hvis du synes sidevognsspeedwayfolk ser ut som et underlig folkeslag, så tror jeg sannelig du har rett.

I det hele tatt har vi hatt en riktig fin helg. Som en liten bonus for meg har det lusne været gitt meg små gufs av julestemning gjennom hele helgen. Det er fint :)
Stikkord:

4 kommentarer

>

26.07.2010 kl.12:13

Julestemning faktisk, det er sommeren sin det!;) Det så ut som en artig motorsport da! Og fint det bilde av fiskeren igjennom persiennene!
Neimen det der så ut som en artig helg da. Moro. Å julestemning, hihi vet du jeg gleder meg jeg vet du. Hørte på en juleplate i går faktisk, men det var ikke med vilje da, den bare kom på ipoden, men jeg lot den spille...

A

26.07.2010 kl.14:01

Sier litt om været at du får julefølelse i juli.. Ørk. Men ser ut som om dere har kost dere iallefall :) Det er vel egentlig det viktigste.

sv: Jeg pleier bare å la edderkopper være, men den der var STOR! Hvis du ser på bildet var den faktisk like stor som ytterste delen av tommelen min. Jeg påstår ikke at jeg har så store hender/fingre at det gjør noe, men den var SVÆR!!

Jeg vet ikke om jeg har gått ned noe, har ikke badevekt (og skal aldri kjøpe meg det heller), men har fått litt kommentarer på det i det siste. Når kompisene mine kommenterer det må det vel være noe sant i det? Er uansett ikke noe farlig, satser jeg på.

Tante Jul

26.07.2010 kl.14:57

A: Hihi. Det der med julefølelsen sier vel minst like mye om meg som om været, det...

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits