Tuttut sier mammas bil

Nå har jeg fått kjøre i timevis igjen. Da vi nærmet oss Vrådal, som var det opprinnelige målet, spurte moren min om vi ikke skulle dra til et galleri og bygdetun i Kviteseid først. Det kunne vi vel! Dermed fikk jeg kjøre Kviteseidkleivene, skikkelig lange bakker med hårnålsvinger, både ned og opp igjen. Jeg var så flink! :)

På galleriet i Kviteseid (teknisk sett før Kviteseid, vi trengte ikke kjøre helt inn til bygda) var det en utstilling helt etter mitt hjerte:


Ikoner!

Så nå har jeg stoff til en del nye "dagens ikon"-innlegg. Det er visst årevis siden sist. Disse var ordentlig fine, og så var de malt av en nordmann! Ganske uvant å kunne lese hva som står skrevet på et ikon.

Det var også fin utsikt der.


Da vi kom til Vrådal etterpå, og gikk på Louis Moe-galleriet, hadde jeg ikke åndsnærværelse nok til å ta noen bilder. Men det er fint der også. Og så gikk vi selvfølgelig på Nisseloftet. Denne gangen kjøpte jeg ikke noe, men jeg skrev to julekort og puttet i nissens postkasse. Da blir de sendt den femtende desember. Og så kjøpte moren min bursdagsgave til meg. Nå har jeg tid helt frem til tolvte desember på å glemme hva det er :)


Stikkord:

2 kommentarer

Gulltopp

04.08.2010 kl.12:42

Det er så ekstra gøy å lese bloggen din når du er på tur! Det er noe ekstra som skinner gjennom. :) Så bra dere koser dere!

Jeg kunne også tenkte meg å dra på nisseloftet, der har de sikkert fine julekort!

Og nå er du sikkert så flink til å kjøre at du kan ta oppkjøringen! :D

Tante Jul

04.08.2010 kl.22:14

Gulltopp: Tja, kortene er i alle fall... Nissete! Langt ifra så fine som det jeg fikk fra deg i fjor.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits