Siste kveld hos bestemor

Nå er nesten alt ferdig pakket og organisert, barna er lagt til nesten normal tid, og det er lagt opp til tidlig avgang i morgen. Da skal vi nemlig kjøre til Sandefjord og ta båten over til Strømstad, hvor vi skal kose oss i noen timer før Mannen møter oss og tar oss med hjem! Vi har kost oss masse, men jeg merker på barna - særlig Sixten - at en uke sannsynligvis er nok når en er hjemmefra. De siste dagene har han flere ganger sagt at han vil hjem til huset sitt, og han gleder seg til å se pappa igjen.

I dag ble det ingen lang utflukt, men jeg fikk kjøre den biten vi skulle, og det ble da enda noen mil. Jeg glemte selvfølgelig å ta med kamera, men her er bildebevis på hva vi fikk utrettet:Ti liter solbær!
Her på landet er det nemlig slik at om en har mengder av bugnende bærbusker og fryseren full, da ringer en til naboer og bekjente og spør om de vil komme og plukke. Jeg prøver å få med meg noen hjem i morgen, så blir det solbærsyltetøy hos tante Jul, også.

Om ganske kort tid kommer Doris fra koneklubben på en liten visitt, og vi skal som sagt tidlig opp i morgen, så dette blir det siste innlegget fra denne turen. Jeg avslutter med et bilde av lille Sixten med den boka han insisterer på å lese hver eneste kveld når vi er her.God natt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits