Nygift!


Du å du så mye rart jeg finner på laptop'en min! Jeg har fått min fars gamle, og her er det mappe på mappe med bilder, brev, prosjekter og det ene og det andre. Og midt i det hele er det to hele mapper med bilder fra bryllupet vårt! Det er stas.

Her er et bilde av meg som lykkelig nygift i den fine brudekjolen min (jepp, jeg hadde sex før ekteskapet og trengte ikke hvit kjole). Foran meg står forloveren min Doris og foreviger øyeblikket. Vi er i gamlebyen, foran huset vi bodde i den gangen. To måneder senere flyttet vi.Er ikke buketten min fin, forresten? Doris og jeg gikk til en blomsterhandel fire timer før bryllupet og ba om en bukett jeg kunne gå og bære på. Damen i butikken ble kjempebegeistret!

Nå som jeg har funnet disse bildene er det nok ikke fritt for at dere får se flere etterhvert. Kanskje med brudgom på, tilogmed.

Å! Og om tre dager har vi bryllupsdag!


Stikkord:

8 kommentarer

Amanda (Alla har en bok)

09.08.2010 kl.00:08

Underbart fin!

Grattis!
Du var kjempefin;);) Kjolen satt som støpt;) Og buketten matchet perfekt;)

Tante Jul

09.08.2010 kl.12:29

VRM: *sukk*... Kjolen SATT som støpt, ja. Det jeg tenkte da jeg så bildene var "Jeg vil ha tilbake midjen min!"

Fire år og to graviditeter har krevd litt. Blæ.

fru Back

09.08.2010 kl.12:36

Du var utrolig flott! Hva er det jeg sier - selv om midjen har tatt litt "pause" etter graviditetene er du (og vi andre som opplever disse forsvunne midjene!!) fremdeles flotte <3 Arti vri på buketten!! Haha - ikke rart ho ble i farta ho i blomsterbutikken :D

BareIH

09.08.2010 kl.12:46

Så fin du var! Og fortsatt er forsåvidt, da. Jeg vil veldig gjerne se flere bilder fra bryllupsdagen, nå når du først har dem, mener jeg ;)
SV: Ja, på Sætra er det herlig. :) Alle skulle hatt en så fin og koselig sæter å dra til når de trengte litt ro og fred. :)

Amalie *.*

09.08.2010 kl.12:50

kjmpefin kjole ;)

Grattis ;)

Cecilia

10.08.2010 kl.14:36

Jättefint! Ditt SNyggo!

johanne

10.08.2010 kl.23:04

Det var alt i alt et kjempefint bryllup . Og da Doris sang til brudeparet i kirka var jeg våt i øynene ( Eller var det ved dåpen din hun sang?)- uansett var jeg våt i øynene .

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits