Horten

Har dere vært i Horten noen gang? Det har sånn omtrent aldri jeg, annet enn for å gå av eller på mosseferja. Horten har liksom ikke slått meg som et sted en besøker. Men de av dere som følger denne bloggen fikk kanskje med dere at jeg fikk en mer eller mindre ufrivillig tur dit i forrige uke. Og jeg må si at bortenfor fergekaien virker Horten faktisk som et trivelig sted!
Det første som slo meg, som jeg selvfølgelig ikke hadde åndsnærværelse nok til å ta bilder av, var at bygartneren åpenbart har fått frie tøyler til utsmykningen. På de to torgene vi gikk over var digre installasjoner med trestammer og stubber i kombinasjon med en overflod av blomster i tretønner. På det ene torget var trestammene tilogmed malt blå. Og (og dette skulle jeg VIRKELIG hatt bilde av!) i et tre på det ene torget vokste det misteltein! Jeg har faktisk aldri sett levende misteltein før, men jeg hadde fått med meg at den vokser i klaser og snylter på trær. Det var kjempefint! Moren min greide selvfølgelig ikke å styre seg, så hun praiet en mann og spurte om det bare var i julen det var lov å kysse folk under mistelteinen. Hun er uforbederlig, hihi.

De tingene jeg fikk tatt bilder av var mer av det morsomme slaget.


Mr Fu kinarestaurant. Morsomt for oss som kommer fra steder der fu betyr rompe.


Saxon King pub. Morsomt for Mannens kompis Stybbe, som liker bandet Saxon.


Artig bygning med bruktbutikk i første etasje. En gang jeg har tid og penger og er barnevognfri vil jeg gjerne inn der!


Det morsomme med bruktbutikken var at den heter Den stygge andungen, men  fordi "andungen" er med mørk skrift, og på grunn av refleksjoner i vinduet tok det lang tid før vi så at det sto mer enn "Den stygge".


Gammel frisørplakat med masse døde fluer i ansiktet.

Da vi hadde sett nok og fått oss en overraskende god lunsj på en kafe i kjøpesenteret (kinarestauranten vi ville på åpnet ikke før flere timer senere) var det på tide å dra. Da fikk jeg tatt bilde av en av de fineste tingene i hele Horten:Min egen lille sønn.Stikkord:

5 kommentarer

hk

11.08.2010 kl.07:11

Og hva svarte mannen da?

A

11.08.2010 kl.09:55

Så søt :) Går å holder i vognen og med trillekofferten i den andre. Husker at jeg alltid måtte holde sånn i vognen til lillebror når vi var små. Universalt mammatriks?

Tante Jul

11.08.2010 kl.15:43

A: Sikkert! Ingen som har "lært" meg det, men det er jo ganske nærliggende å få dem til å holde seg fast så de ikke fyker i alle retninger i trafikken.

Tante Jul

11.08.2010 kl.15:45

hk: Nå måtte jeg lese innlegget mitt om igjen for å skjønne hva du spurte om. Han sa visst ikke så mye, men han lo og smilte pent. Men noe kyss ble det ikke, takk og pris :)

johanne

11.08.2010 kl.20:30

Han sa det ikke , men mente sikkert å si : You made my day !

Sixten på tur , så søt .

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits