Vi har en vinner!

I forrige uke en gang viste jeg dere dette bildet og ba dere gjette hva jeg hadde gjort:Og så lovet jeg småkaker og te til vinneren.

De fleste gjettet at jeg hadde laget syltetøy, noe som i grunnen er ganske innlysende, om du spør meg. Noen hadde lest et par innlegg lenger ned og forstått at det måtte dreie seg om solbærsyltetøy (stjerne i margen for HK, som også gjettet at jeg hadde spist småkeker og drukket te - men det hadde jeg utrolig nok ikke gjort). Men det var ett svar som utmerket seg med en imponerende detaljrikdom, og det var svaret til Gulltopp! Her er det hun skrev:

"Jeg tipper at du har laget solbærsyltetøy av solbærene fra landet. (Der man ringer naboer og venner for å plukke bær når man selv har fått nok) Du plukket de i en tiliters-bøtte da du var hos moren din. Det tror jeg er riktig både fordi jeg leste innlegget om solbærene OG fordi jeg vet du liker å røre i syltetøy med en sånn tresleiv, for det minner deg Kasper Kanin som følger sin næse :)"

Jeg bøyer meg i støvet.

Nå har det seg jo sånn at Gulltopp har vunnet flere konkurranser her på bloggen tidligere, og jeg kunne kanskje tenke meg å "fordele godene" litt mer. Men, hei, det var det beste svaret. Og det SKAL lønne seg å følge bloggen min fast. Det der med Kasper Kanin og nesen hans nevnte jeg nemlig forrige gang jeg kokte syltetøy, og det hadde sannelig Gulltopp fått med seg.

En ulempe er det allikevel med denne vinneren: Gulltopp, så vidt jeg vet liker du ikke te. Det er jo leit, siden den utlovete premien var te og småkaker. MEN jeg er så innmari snill at jeg gjør en liten vri for din skyld (som jeg også ville gjort for A og HK, om det var dem som vant, for de liker heller ikke te). Derfor er dette snart på vei til deg:Håper ikke kakene er helt pulverisert når de kommer frem.

Stikkord:

5 kommentarer

Eldeen

13.08.2010 kl.16:19

Haha, herlig! For en flink, observant leser. Men tenk å ikke like te! Huttetu! Det er jammen godt at jeg har helt i meg over en liter te i dag, slik at det veier litt opp for alle de som ikke drikker te, og for alle de koppene jeg ikke har drukket i det siste. =P

hk

13.08.2010 kl.17:58

Ååå, de så veldig gode ut de kakene der! Gulltopp er heldig. :-)

gulltopp

13.08.2010 kl.21:15

Så koselig!!! :D Men nå har jeg jo glemt å melde meg på et par konkurranser, så jeg synes det var skikkelig fortjent, jeg! :D Hurra for meg! Hihi. Jeg må huske på å gi naboen streng beskjed om å ikke spise de (eller i såfall bare smake en liten bit!) for det er hun som tar inn posten når vi reiser på søndag! :D

johanne

13.08.2010 kl.23:32

Hurra for Gulltopp.

A

14.08.2010 kl.10:37

Den Gulltopp, den Gulltopp. Jeg tror den eneste sjansen til å vinne noe over hun hos deg er hvis hun tilfeldigvis en ukes tid ikke har tilgang på internett eller hvis det er loddtrekkning.

Verdig vinner

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits