Enda et...

...innlegg uten bilder. Tenkte jeg.

Nå har det vært helg, og den har vi tilbrakt i Sverige. En svigerinne hadde digert 40-årskalas sammen med fire venner (de ble 200 år til sammen), og det er grunn god nok til å reise. Lenge siden jeg har vært på fest, og jeg har aldri vært den store partyløven. Men jeg var heldig med bordplasseringen og havnet ved siden av en artig fyr som holdt meg våken utover kvelden. Og siden bursdagsbarna ble førti ble det spilt musikk fra tidlig åttitall, og det er jo alltid gøy å danse til. Men det der med å danse, altså... Hvor ofte ser en ikke at nesten alle står på samme sted og gjør de samme bevegelsene? Og så står de i ring, og ettersom det kommer flere dansende blir ringen bare større og større, fordi ingen tør å gå inn i midten og danse der? Vel, JEG tør å danse i midten :) Jeg kjente omtrent ingen på festen, så om de tror at jeg er en ukjent exhibisjonistisk nordmann er det bare passende. Da matcher jeg i alle fall hanekammen til Mannen, hihi.Nå blåser det ute, og en eller annen plante har sluppet masse lette lyse frø, så det ser ut som om det snør!

4 kommentarer

Kristin

16.08.2010 kl.10:22

Du skulle haft bilder i detta inlägg för att visa när du dansar i mitten :)

johanne

16.08.2010 kl.11:08

Geitramsen frør seg nå , ja . Er ikke du på jobb i dag ?

Tante Jul

16.08.2010 kl.11:38

johanne: Nope, de kan ha det så godt!

Neida. Det er planleggingsdager i barnehagen, og siden jeg har masse ferie til gode er det greit at jeg tar meg fri og er hjemme med barna denne gangen også. Mannen HAR jo jobb, enn så lenge.

Tante Jul

16.08.2010 kl.11:39

Kristin: Hihi, ser du det ikke for deg? "hei, jeg heter Tante Jul og kjenner ingen her. Kan ikke du ta bilde av meg når jeg danser? Men vent til jeg kommer inn i midten av ringen og alle ser rart på meg, da!"

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits